Εδωσε ενα 4.9 η Parma το πρωι, ισως να ηταν κ αυτο που περιμεναν..Μόλις με ενημέρωσαν ότι περιμένουν σεισμό στην περιοχή της Βερόνα Έγιναν 7 μικροί σεισμοί σε 12 ώρες και οι αρχές ειδοποίησαν ότι ήταν προσεισμοί και τώρα εκκενώνουν κτίρια της παλιάς πόλης. Αγχώθηκα γιατί έχω φίλους εκεί!
Τους είπαν ότι το 4,9 ενδεχόταν να είναι προσεισμός. Έτσι γύρω στις 12-13.00 που μίλησα είχε αρχίσει να εκκενώνεται η παλιά πόλη, ήταν κλειστό το δημαρχείο/σχολεία, οι αρχές δίναν οδηγίες κλπ. Μετά που ξαναμίλησα στις 16.00 τους είχαν ανακοινώσει ότι μάλλον πέρασε η μπόρα και τελικά ο τελευταίος "προ"σεισμός πρέπει να ηταν και ο κανονικός.Εδωσε ενα 4.9 η Parma το πρωι, ισως να ηταν κ αυτο που περιμεναν..
Ρε βαλιτσούλα τι έγινε το ραντεβού με την γυμνάστρια? Την έφτυσες για το γλυκό την γυναίκα??
Ξέρεις τι, δε με πήρε τηλ και είπα ότι είναι μοίρα, που να της το θυμίζω εγώ..Ενα τιραμισου ειπε να φαει, τωρα θα το πληρωσει!!!χαχα
Το γλυκο με τυψεις εχει περισσοτερες θερμιδες!!! Οποτε τρωγε χωρις τυψεις...Ξέρεις τι, δε με πήρε τηλ και είπα ότι είναι μοίρα, που να της το θυμίζω εγώ..
Αλλά δεν κράτησε πολύ η χαρά μου, με κατσάδιασαν και τώρα τα κεφάλια μέσα, αύριο πάω να γραφτώ..
Ναι ρε μανελάκι ναι! Τα λέω και δε με πιστεύουν! Επίσης υπάρχει το αξίωμα: "γλυκό το οποίος έχεις λαχταρήσει πολύ δεν προσθέτει καθόλου θερμίδες", γνωστό επίσης και ως "όσο μεγαλύτερη η λαχτάρα τόσο λιγότερες οι θερμίδες".Το γλυκο με τυψεις εχει περισσοτερες θερμιδες!!! Οποτε τρωγε χωρις τυψεις...
Θεα!Ναι ρε μανελάκι ναι! Τα λέω και δε με πιστεύουν! Επίσης υπάρχει το αξίωμα: "γλυκό το οποίος έχεις λαχταρήσει πολύ δεν προσθέτει καθόλου θερμίδες", γνωστό επίσης και ως "όσο μεγαλύτερη η λαχτάρα τόσο λιγότερες οι θερμίδες".
Ολα τα λεφτα... αν φορας πολυ πολυ ζεστα ρουχαλακια....Όλα τα λεφτά να περπατάς μες την παγωνιά. Αύριο περιμένουμε χιόνια εδώ.
Πιο απαραίτητα είναι αυτά :Ολα τα λεφτα... αν φορας πολυ πολυ ζεστα ρουχαλακια....
Πρεπει να'ναι και burberry;;Πιο απαραίτητα είναι αυτά :