ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
KLEOPATRA σε παρακολουθώ .... Πρόσεξε τι λες αλλού !!
Μπαμπούλας έγινες πια! :xmas_mrgreen:KLEOPATRA σε παρακολουθώ .... Πρόσεξε τι λες αλλού !!
εγω να δεις ατυχια σημερα........καποιος με εχει καταραστει απο τη παρασκευη....αμα τον βρω:xmas_evil:Γιατί όταν ξυπνάω με την καλύτερη δυνατή διάθεση πάντα θα βρεθεί κάτι που θα μου τη χαλάσει...???:xmas_evil:
(και βγάλτε τα σκουφιά...please)
Ενταξει ρε παιδι μου ..δεν ειχα δει τα γραφομενα εδω.KLEOPATRA σε παρακολουθώ .... Πρόσεξε τι λες αλλού !!
Εμ αφού λύσσαξες κι εσύ οτι τα γέλια θα μας βγουν ξινά...εγώ πάντως παραλίγο να διακομιστώ στο ΚΑΤ πριν από λίγο....:xmas_evil:εγω να δεις ατυχια σημερα........καποιος με εχει καταραστει απο τη παρασκευη....αμα τον βρω:xmas_evil:
ο κουμπαρος σου μας εφαγε το σαββατο....αυτος ειναι γρουσουζηςΕμ αφού λύσσαξες κι εσύ οτι τα γέλια θα μας βγουν ξινά...εγώ πάντως παραλίγο να διακομιστώ στο ΚΑΤ πριν από λίγο....:xmas_evil:
Λες να είμαστε voodoo girls....:xmas_mrgreen:
Λες το καλό μου...????ο κουμπαρος σου μας εφαγε το σαββατο....αυτος ειναι γρουσουζης
λεω, λεω.....και το χειροτερο αν χασει η μαυρη θυελλα τη κυριακη, εμενα θα κατηγορησει, δε βλεπει οτι στο περασμα του φερνει τη καταστροφη :xmas_mrgreen:Λες το καλό μου...????
Ναι αλλά θα έχουμε και τρομπέτα....χάνεται το σκηνικό...???δε χάνεται...λεω, λεω.....και το χειροτερο αν χασει η μαυρη θυελλα τη κυριακη, εμενα θα κατηγορησει, δε βλεπει οτι στο περασμα του φερνει τη καταστροφη :xmas_mrgreen:
Δε βάζεις και κανά καφεδάκι extra...???τωρα που μου το θυμισες παω να μελετησω τα συνθηματα