battered_suitcase
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χονγκ Κονγκ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κόσμου
Ποιά κοπή πίτας;!Το κοπή τη πίτα τελικά θα το τιμήσουν και οι Αθηναίοι;
Βρε λες?????:xmas_cheesygrin:ΥΓ Πάρε το Νεντελάκι κι ελάτε για το κοπί τη πίτα
Η μουσική είναι μεγάλη υπόθεση, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτήν!Δε ξέρω ποιος παίζει τη τελευταία ώρα στο Best αλλά τα σπάει...2 ώρες τένις παίξαμε και έτοιμος είμαι για άλλα, ξεσηκωμένος...
Η μουσική ηρεμεί και τα θηρία δε λέγανε...?
Εννοείται..δε ζούμε χωρίς αθλητισμό (active, όχι οπαδιλίκια) και μουσική. Ακούω μουσική από το πρωϊ μέχρι το βράδυ και αν το πρωί έχω όρεξη να ξυπνήσω με αυτόΗ μουσική είναι μεγάλη υπόθεση, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτήν!
Εγώ ξέρω ότι έπαθα κρίση πανίκου μπροστά στην
Piazza Venezia.
Τρεις ευκαιρίες την έδωσα τι ρώμη φέτος.
λυπάμαι.
από ιταλία ψηφίζω νάπολη.
Σου χρωστάω μια εξήγηση. Δες λοιπόν τη Via del Corso , στην αρχή έχει λίγο κόσμο και μετά είναι σα να περνάει πορεία. Έχω ξαναπεί ότι έχω ένα είδος κλειστοφοβίας. Πχ αυτό που έκανες εσύ στην εκκλησία του Αγίου Πέτρου (να ανέβεις εκείνη τη σκάλα, εγώ δε μπορώ να το κάνω. )?????????????????????
Μονο οταν τις παρει κανενας ταξιδι μαζι του.:xmas_cool:πως θα απαλλαγω απο τις τραβελγκερλς ????????? ειναι συνεχως φατσα καρτα στη σελιδα !!!!!!!!!:xmas_evil::xmas_sad::xmas_mrgreen:
Ωωωωω ναι αυτα ουτε εγω τα μπορω για πολυ! Στην εκκλησια ζαλιζομουν και δεν εβγαζα αχνα, ηξερα πως αν παθω κατι θα μεινω εκει, οποτε ανεβαινα και επαιρνα βαθιες ανασες μεχρι να παρουμε λιγο αερα. Τις μερες που ημουν εγω εκει δεν ηταν ετσι. Νομιζω ομως οτι δε φταιει η Ρωμη γι'αυτο, και στο Λονδινο χριστουγεννα και παραμονης πρωτοχρονιας θα'ταν φρικη απο θεμα πολυκοσμιας στους δρομους!Σου χρωστάω μια εξήγηση. Δες λοιπόν τη Via del Corso , στην αρχή έχει λίγο κόσμο και μετά είναι σα να περνάει πορεία. Έχω ξαναπεί ότι έχω ένα είδος κλειστοφοβίας. Πχ αυτό που έκανες εσύ στην εκκλησία του Αγίου Πέτρου (να ανέβεις εκείνη τη σκάλα, εγώ δε μπορώ να το κάνω. )
Δεν είναι για μένα η Ρώμη, I just can't. Ήθελα να βγω με ένα καλάσνικοφ να αρχίζω να σκοτώνω κόσμο.
..Μονο οταν τις παρει κανενας ταξιδι μαζι του.:xmas_cool: