varioAthens
Member
Aπορία: χαζομεράω είναι ή χασομερώ??? :xmas_cheesygrin:
Ε χασομερώ είναι αλλά εμάς μας αρέσει να χαΖομερούμε..Aπορία: χαζομεράω είναι ή χασομερώ??? :xmas_cheesygrin:
Θα πρέπει όμως να θυσιάσεις το κινητό σου...αντί για λουλούδια εκνευριστικά touch mobile phones...Αν πείτε για Βέρτη ψήνομαι να κατέβω
Αν είσαι ένα αστέριιιι....
Άμα βαριέσαι πολύ γίνεσαι και λεξιπλάστης....:xmas_mrgreen:Aπορία: χαζομεράω είναι ή χασομερώ??? :xmas_cheesygrin:
Εύκολο...πήγαινε στο αφεντικό και πες του το....:xmas_mrgreen:Αχ δεν γίνεται δεν παλευεται ... Δεν θέλω να δουλεύω :xmas_evil:
Επιτέλους, ένα σωστό μήνυμα, με σωστό περιβάλλον...:xmas_cheesygrin:Με κούρασαν τα λαμπιόνια!!!
Με κούρασαν οι γιορτές!!!
Με κούρασε ο χειμώνας!!!
Ναι ναι και γω δουλευω!
Την τρελα μου και την τρελα σας ρε παιδια με αυτο τον Πλουταρχο!!Ολοι κρυφοκαψουρια ειστε.
Εντωμεταξυ εννοειται οτι ειναι αδεια η Αθηνα ...αφου ολοι την εχουν πουλεψει για τους ξενωνες ...ψαχνω να βρω κατι σε Ελλαδα κ τα περισσοτερα με καλες τιμες-προσφορες ειναι κλεισμενα μεχρι Φωτα .
Κριση τεραστια ..τεραστια ομως !
Αντε τωρα γιατι τα εχω παρει...ειμαι κ γω μεγαλη λαλακω που κοιταω τα ταξιδια μεσα στα χαρατσια ..αλλα ειναι κ ολοι οι υπολοιποι τεραστιοι λαλακες!
We all get what we deserve μου φαινεται.