GTS
Member
Ρωτάς κι όλας.....:xmas_mrgreen:Γιατί καλέ...???
Ρωτάς κι όλας.....:xmas_mrgreen:Γιατί καλέ...???
Βρε εσείς είστε άλλο...:xmas_razz: έχω δυο σπίτια στη Νεάπολη ούτως ή άλλως....Που είσαι φιλόξενη λέω.. Για το κατσίκωμα? U know??
Φευγουνε με οινοπνευμα.Αν αυτά τα αυτοκόλλητα με τον Αγιο Βασίλη που γέμισε η κόρη μου στα τζάμια δε ξεκολλάνε μετά , δε το γλιτώνω το έμφραγμα.
Αν αυτά τα αυτοκόλλητα με τον Αγιο Βασίλη που γέμισε η κόρη μου στα τζάμια δε ξεκολλάνε μετά , δε το γλιτώνω το έμφραγμα.
Για φωτοβολταϊκά καλά είναι....και για την Ελαφόνησο (κάποτε τουλάχιστο).....α, και για τους δημοκράτες ανθρώπους!!! Πάνω απ'όλα...:xmas_lol::xmas_mrgreen:Βρε εσείς είστε άλλο...:xmas_razz: έχω δυο σπίτια στη Νεάπολη ούτως ή άλλως....
είναι ωραία τα μέρη μας όχι να το παινευτώ...
Mπα, δε πιστεύω στον Άγιο Βασίλη. :xmas_mrgreen:Κόλλα από πάνω αυτά: :xmas_cheesygrin:
και για οικογενειακό τουρισμό...αξία σε λίγο καιρό για σένα ανεκτίμητη....:xmas_mrgreen:Για φωτοβολταϊκά καλά είναι....και για την Ελαφόνησο (κάποτε τουλάχιστο).....α, και για τους δημοκράτες ανθρώπους!!! Πάνω απ'όλα...:xmas_lol::xmas_mrgreen:
:xmas_mrgreen::xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:και για οικογενειακό τουρισμό...αξία σε λίγο καιρό για σένα ανεκτίμητη....:xmas_mrgreen:
Όχι καλέ...ο Παντελάκης είναι μακράν η καλύτερη ταβέρνα της Λακωνίας.. κότσια μελωμένα...φρέσκιες ραβιόλες με γέμιση κολοκύθα...αρνάκια με δαμάσκηνα...χοιρινά με κάστανα...πάβλοβες...μους λεμόνι-μαστίχα-μανταρίνι...bitter τούρτες...χειροποίητα παγωτά και λικέρ σκέτη ΚΟΛΑΣΗ... Ψαράκι τοποθετήσου....
Ρε κορίτσια, κι εγώ στη Νεάπολη μένω, αλλά μόνο έναν Σκαραβαίο στο τετράγωνο έχουμε!ναι, ανυπομονω να ερθουν χριστουγεννα να τσακισω ενα μοσχαρακι με χιουνκαρ και χειροποιητιο παγωτο λεμονι με αμυγδαλοπιτα !!! :xmas_lol:
Εσένα σου χρωστάω κέρασμα :xmas_smile: Ξεκούρασες τα ματάκια μου :xmas_redface:Κόλλα από πάνω αυτά: :xmas_cheesygrin:
Video-clipάρα! Και τραγουδαρα :xmas_cheesygrin: Νομιζω οι συνταξιουχοι δεν ακουν τετοια, σε καλο δρομο εισαι.:xmas_biggrin:Παίζει να το έχω ακούσει 70 φορές σήμερα!!!