varioAthens
Member
Τι ειδικότητας??? :xmas_lol:να πας σε γιατρό!!:xmas_cheesygrin:
Τι ειδικότητας??? :xmas_lol:να πας σε γιατρό!!:xmas_cheesygrin:
Απο πολλους το ακουω αυτο τελευταια... Γιατι ετσι; Και να πεις οτι ο καιρος ειναι για υπνο, ουτε καν! Αυτος ο καιρος ειναι ΑΝΟΙΞΗΗΗΗ :xmas_cheesygrin: χαρα θεου. :xmas_cool: Παντως ο μεσημεριανος υπνος ειναι καλος αλλα για λιγο, μετα εισαι σα κοτοπουλο!:xmas_confused:Έχω καταντήσει αηδία πια με τον ύπνο... σήμερα χτύπησα και μεσημεριανό ύπνο, πράγμα που είχε να συμβεί από τότε που ξεκίνησα το νηπιαγωγείο...
Μήπως είσαι έγκυος; :xmas_cheesygrin:Έχω καταντήσει αηδία πια με τον ύπνο... σήμερα χτύπησα και μεσημεριανό ύπνο, πράγμα που είχε να συμβεί από τότε που ξεκίνησα το νηπιαγωγείο...
Άστα... έχω αρχίσει συνήθειες συνταξιούχου μου φαίνεται... :xmas_cheesygrin:Απο πολλους το ακουω αυτο τελευταια... Γιατι ετσι; Και να πεις οτι ο καιρος ειναι για υπνο, ουτε καν! Αυτος ο καιρος ειναι ΑΝΟΙΞΗΗΗΗ :xmas_cheesygrin: χαρα θεου. :xmas_cool: Παντως ο μεσημεριανος υπνος ειναι καλος αλλα για λιγο, μετα εισαι σα κοτοπουλο!:xmas_confused:
Δε τρώω γλυκά και δε κάνω ποτέ δίαιτα.
Ποιανου;;; Υπαρχουν ακομη συνταξιουχοι; Θα το ξεπερασεις.:xmas_cheesygrin: Εγω πριν λιγες μερες ειχα 24ωρο αυπνη και το συνειδητοποιησα οταν γυρισα σπιτι και κατι δε πηγαινε καλα, εκλειναν τα ματια μου.:xmas_lol:Άστα... έχω αρχίσει συνήθειες συνταξιούχου μου φαίνεται... :xmas_cheesygrin:
Δε τρως γλυκα; Κι εσυ γιατρο θες μου φαινεται :xmas_lol:Δε τρώω γλυκά και δε κάνω ποτέ δίαιτα.
Αργά έρχεσαι :xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:
Αφού δε τα πολυζητάω , τι να κάνουμε;Δε τρως γλυκα; Κι εσυ γιατρο θες μου φαινεται :xmas_lol:
Μάλλον σου λείπει πολύ ύπνος, εκμεταλλεύσου το μιας και σε έπιασε!Έχω καταντήσει αηδία πια με τον ύπνο... σήμερα χτύπησα και μεσημεριανό ύπνο, πράγμα που είχε να συμβεί από τότε που ξεκίνησα το νηπιαγωγείο...
Αααααχ τυχερή!!!Αφού δε τα πολυζητάω , τι να κάνουμε;
Αυτον τον Παντελη τον εχετε ξαναναφερει?Ειναι αυτος που ειναι κοντα στη Νεαπολη?Δεν ηξερα οτι εχει τετοιες γκουρμεδιες ..αν ειναι να τον επισκεφτουμε το καλοκαιρι.Όχι καλέ...ο Παντελάκης είναι μακράν η καλύτερη ταβέρνα της Λακωνίας..
κότσια μελωμένα...φρέσκιες ραβιόλες με γέμιση κολοκύθα...αρνάκια με δαμάσκηνα...χοιρινά με κάστανα...πάβλοβες...μους λεμόνι-μαστίχα-μανταρίνι...bitter τούρτες...χειροποίητα παγωτά και λικέρ σκέτη ΚΟΛΑΣΗ...
Ψαράκι τοποθετήσου....