• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ

ΑΥΤΟΣ μου αρεσει εμένα!! (σορυ για τα κεφαλαια θελω να δωσω εμφαση ;) ειναι το το Βρετανικο αξαν που λεει και η Ευαγγελια!
ααααααχ και πάλι αααααααχ

τελεια και η ταινια και το βιβλιο, το μοναδικο που με εκανε να ξεκαρδιζομαι μονη μου......

Last edited by a moderator:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Για μένα ο πιο ωραίος αντρας στον πλανήτη είναι ο Ενρίκε. Μόνο μελαχροινοί!!! Αν και έχει βγει βρώμα ότι δε τον έχει προικίσει η φύση.

Last edited by a moderator:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Ωραίος άντρας είναι αυτός... Και τέλος από μένα οι φώτος, το ξεφτιλίσαμε πάλι χοχοχο

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Φυσικά και μιλάνε για one way. Η απορία μου εμένα ήταν γιατί Ν. Ζηλανδία κι όχι Αυστραλία π.χ. και η απάντηση αποστομωτική ομολογουμένως.

"Έχει λιγότερους Έλληνες, μη μας πάρουν κι εκεί με τις πέτρες που θα τους χαλάσουμε τη χώρα. Βάλε και το ρυθμό ανάπτυξης..Ν. 1 επιλογή σου λέω, φεύγω"
Για τις γυναίκες: ξανθές και ψηλές, λάτρεις των Μεσογειακών, δεν χρειάζονταν πολλά- πολλά... ήθελαν κι ανανέωση του αίματος. δεν μου έκατσε όμως...
Ποιος (α) την πρότεινε;;

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ωραίος άντρας είναι αυτός... Και τέλος από μένα οι φώτος, το ξεφτιλίσαμε πάλι χοχοχο

Αυτό το θέλω και γω ! Εδώ έχουμε πιθανότητες γιατί η γυναίκα του είναι πατσαβουρα και θέλει επειγόντως αλλαγή χαχχχα

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
3 θέματα:

a-> travel wars....
b-> διαγωνισμός φωτογραφίας....
c-> διαγωνισμός ταξ. ιστορίας....

έλα να μην κάθεστε....:D

Status