varioAthens
Member
Εβανζελί ποτέ δεν δεχόμαστε άντρα με πρώην πατσαβούρα!Αυτό το θέλω και γω ! Εδώ έχουμε πιθανότητες γιατί η γυναίκα του είναι πατσαβουρα και θέλει επειγόντως αλλαγή χαχχχα
Εβανζελί ποτέ δεν δεχόμαστε άντρα με πρώην πατσαβούρα!Αυτό το θέλω και γω ! Εδώ έχουμε πιθανότητες γιατί η γυναίκα του είναι πατσαβουρα και θέλει επειγόντως αλλαγή χαχχχα
?????έλα manelaki φροντίζω εγώ για σένα
Εβανζελί ποτέ δεν δεχόμαστε άντρα με πρώην πατσαβούρα!
λάθος θυμάμαι; εσύ δεν τον είχες avatar αυτόν από το I'm into you;
Μια χαρα θυμασαι απλα δεν αμφανιζεται η φωτογραφια σ'εμενα...λάθος θυμάμαι; εσύ δεν τον είχες avatar αυτόν από το I'm into you;
Τστστσ τι κυνικό φόρουμ! Αντί να ενθουσιάζεστε που ένας Άντρας τέτοιου βεληνεκούς μένει με την ίδια γυναίκα (την οποία, αν θυμάμαι, ερωτεύτηκε όταν ήταν νέος και αυτή ήταν η mrs Robinson του) κάθεστε και τον θάβετε... Γυναίκες σου λέει μετάΠάντως έχει δίκαιο η Ευαγγελία, εγώ δεν την λέω και πατσαβούρα αλλά καμία σχέση οι δυο τους. Αλλά καμία!
συμφωνώ βαλιτσουλα !!Τστστσ τι κυνικό φόρουμ! Αντί να ενθουσιάζεστε που ένας Άντρας τέτοιου βεληνεκούς μένει με την ίδια γυναίκα (την οποία, αν θυμάμαι, ερωτεύτηκε όταν ήταν νέος και αυτή ήταν η mrs Robinson του) κάθεστε και τον θάβετε... Γυναίκες σου λέει μετά
Για αυτό ενθουσιάζομαι, με το ποια συμβαίνει όχι!Τστστσ τι κυνικό φόρουμ! Αντί να ενθουσιάζεστε που ένας Άντρας τέτοιου βεληνεκούς μένει με την ίδια γυναίκα (την οποία, αν θυμάμαι, ερωτεύτηκε όταν ήταν νέος και αυτή ήταν η mrs Robinson του) κάθεστε και τον θάβετε... Γυναίκες σου λέει μετά