kalspiros
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- remaining UK
- Ταξίδι-Όνειρο
- yeah, whatever...
άντε πια, αμέρικαν μπαρ το κάνατε εδώ μέσα. πάρτε την παρακάτω να ξενερώσετεΈλα να μαζευόμαστεεεεεε, υπάρχει και το Cosmopolitan - To #1 ε
άντε πια, αμέρικαν μπαρ το κάνατε εδώ μέσα. πάρτε την παρακάτω να ξενερώσετεΈλα να μαζευόμαστεεεεεε, υπάρχει και το Cosmopolitan - To #1 ε
Αν είναι ουάν γουέη, θέλω κι'εγώ παρακαλώ ένα.Μετά τα νέα μέτρα του ΓΑΠ όσοι φίλοι διαθέτουν ακίνητο, κοιτάζουν εισιτήρια για Νέα Ζηλανδία.
Εχει βγει βρωμα και γιαυτον?Δε βαριεσαι..στο ματι δεν υπαρχει φυλοΟι μικρότεροι καθόλου κακό δεν είναι να σου αρέσουν, αλλά μιλάμε για άντρες. Ο συγκεκριμένος δεν είναι και πολύ φανατικός.
Ναι ..αν προλαβουν και τους μεινουν λεφτα για το εισητηριοΜετά τα νέα μέτρα του ΓΑΠ όσοι φίλοι διαθέτουν ακίνητο, κοιτάζουν εισιτήρια για Νέα Ζηλανδία.
Γιατί δεν είναι κουκλος και ταλενταρα ο Μορισευ ; Θα μας τρελλανεις Δοξα ;Ε καλά τι πέρίμενες βρε Ρένα απο την Λίτσα ???
Αλλο ένα παρακαλώ one way και μαυρη πέτρα πίσωΑν είναι ουάν γουέη, θέλω κι'εγώ παρακαλώ ένα.
Αλλά και εκεί να πάμε πάλι θα μας ψάχνει να του δώσουμε λεφτά .
Δε χρειάζεται να βγει βρώμα. Απλά κοίτα τον.Εχει βγει βρωμα και γιαυτον?Δε βαριεσαι..στο ματι δεν υπαρχει φυλο