battered_suitcase
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χονγκ Κονγκ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κόσμου
Από την πόρτα της Εκκλησίας.Πως πάνε στο Kentucky?
Από την πόρτα της Εκκλησίας.Πως πάνε στο Kentucky?
Αυτή που θα με περιμένει όταν μπω αύριο στο νοσοκομείοBorealis,ποιά είναι η νοσοκόμα στο avatar..!?!
...δεν μας λες σε ποιό νοσοκομείο κυκλοφορούν τόσο "καταρτισμένες" και με πληθωρικά επιστημονικά προσόντα νοσοκόμες;Αυτή που θα με περιμένει όταν μπω αύριο στο νοσοκομείο
(ας γινότανε να άλλαζε το ΕΣΥ για λίγες μέρες)
Περαστικα.Αυτή που θα με περιμένει όταν μπω αύριο στο νοσοκομείο
Περαστικά......Αυτή που θα με περιμένει όταν μπω αύριο στο νοσοκομείο
Ευκαιρία να μάθετε αμόρφωτοι πώς ζούσαν μαζί δεινόσαυροι και άνθρωποι, εκείνα τα χρόνια...Πως πάνε στο Kentucky? Μου είπανε για ένα μουσείο, και τώρα δε θέλω με τίποτα να το χάσω:
Creation Museum - Creation, Evolution, Science, Dinosaurs, Family, Christian Worldview | Creation Museum
Ναι... Και πως οι Αμερικανοί φορολογούμενοι θα πληρώσουν γι αυτό:Ευκαιρία να μάθετε αμόρφωτοι πώς ζούσαν μαζί δεινόσαυροι και άνθρωποι, εκείνα τα χρόνια...
Creation Science Museums
Πήγαινε και πες τα στο Κεντάκι αυτά....μπορεί και να σε σταυρώσουν, άντε ένα παλούκωμα...βιβλικότατο όμως.Ναι... Και πως οι Αμερικανοί φορολογούμενοι θα πληρώσουν γι αυτό:
Kentucky taxpayers will help float Noah's Ark
Άμα βρεις το δρόμο για εκεί πάρε με μαζί σου! Δε θέλω με τίποτε να χάσω μια τέτοια εμπειρία η οποία θα διευρύνει σε απίστευτο βαθμό τις γνώσεις μου...Πως πάνε στο Kentucky? Μου είπανε για ένα μουσείο, και τώρα δε θέλω με τίποτα να το χάσω:
Creation Museum - Creation, Evolution, Science, Dinosaurs, Family, Christian Worldview | Creation Museum