• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Vally

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο
ε παρε τα ποδαρακια σου ή οποιο αλλο μεσο και κανε τις βολτες σου μονη σου να στανιαρεις;)
Αχ... ονειρεύομαι από τώρα τις διακοπές του '12 μοναχούλα κάπου... ;)
Προς το παρόν αποφεύγω όλους τους περίεργους! :haha:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Xτες μου την έπεσε και ένας Σκοπιανός και έφαγε χυλόπιτα.
Λέτε να το πάρει πατριωτικά ;;;

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Οπωσδήποτε! Και σε ένδειξη διαμαρτυρίας η επόμενη κίνησή του θα είναι να καταθέσει τα λουλούδια που προόριζε για σένα στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Οπωσδήποτε! Και σε ένδειξη διαμαρτυρίας η επόμενη κίνησή του θα είναι να καταθέσει τα λουλούδια που προόριζε για σένα στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων.
Μου είπε πως αναγνωρίζει ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν 100% Ελληνας. Λες να μου ριχνε στάχτη στα μάτια για να με τυλίξει ; :shock:

canf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
αχ τωρα το ειδα αυτο..αρα ακυρο το "γιατι" στο πμ..

στο φεις δεν ειμαι, δεν ξερω τι γραφει, και εγω τεινω στο οτι βλεπω να αναβαλλεται..αλλα πως το λενε αυτο...η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια...λαλακια ε;:(

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
αχ τωρα το ειδα αυτο..αρα ακυρο το "γιατι" στο πμ..

στο φεις δεν ειμαι, δεν ξερω τι γραφει, και εγω τεινω στο οτι βλεπω να αναβαλλεται..αλλα πως το λενε αυτο...η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια...λαλακια ε;:(
σημερα παντως εβγαλε και η νομικη αθηνας ανακοινωση αναβολης των εξετασεων μεχρι 12/9..

varioAthens

Member
Έγραψες!!! :clap:

annoulita100

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδόρ
Ταξίδι-Όνειρο
All the world 💓
Εγώ που έχω ένα μάθημα για πτυχίο στις 30/09 και αν παει πιο μετά την έκατσα τη βάρκα γιατί 7/10 φεύγω για Παρίσι??????

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.607
Μέλη
39.357
Νεότερο μέλος
Giotissk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα