GTS
Member
Έτοιμος ο Θανάσης....Τι κάνουν οι άνθρωποι όταν βγαίνουν ραντεβού;
-Λένε διάφορα ψέματα ο ένας στον άλλο και αν τα πιστέψουν, βγαίνουν ξανά ραντεβού την επόμενη μέρα.
Θανάσης, 10 ετών
Έτοιμος ο Θανάσης....Τι κάνουν οι άνθρωποι όταν βγαίνουν ραντεβού;
-Λένε διάφορα ψέματα ο ένας στον άλλο και αν τα πιστέψουν, βγαίνουν ξανά ραντεβού την επόμενη μέρα.
Θανάσης, 10 ετών
Αχ... ονειρεύομαι από τώρα τις διακοπές του '12 μοναχούλα κάπου...ε παρε τα ποδαρακια σου ή οποιο αλλο μεσο και κανε τις βολτες σου μονη σου να στανιαρεις
Μου είπε πως αναγνωρίζει ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν 100% Ελληνας. Λες να μου ριχνε στάχτη στα μάτια για να με τυλίξει ;Οπωσδήποτε! Και σε ένδειξη διαμαρτυρίας η επόμενη κίνησή του θα είναι να καταθέσει τα λουλούδια που προόριζε για σένα στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων.
σημερα παντως εβγαλε και η νομικη αθηνας ανακοινωση αναβολης των εξετασεων μεχρι 12/9..αχ τωρα το ειδα αυτο..αρα ακυρο το "γιατι" στο πμ..
στο φεις δεν ειμαι, δεν ξερω τι γραφει, και εγω τεινω στο οτι βλεπω να αναβαλλεται..αλλα πως το λενε αυτο...η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια...λαλακια ε;
Έγραψες!!!Οπωσδήποτε! Και σε ένδειξη διαμαρτυρίας η επόμενη κίνησή του θα είναι να καταθέσει τα λουλούδια που προόριζε για σένα στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων.