• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights

GTS

Member
Άντε και ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Αντε και καλή τύχη, μάγκες

"Οπότε αγνοήστε τους φαρμακοτέτοιους και φαρμακοτέτοιες που δεν περιμένουν τη στιγμή για να σας κατεβάσουν ή, ακόμα καλύτερα, αντεπιτεθείτε. Πείτε τους ότι κι εσείς θα λατρεύατε να περάσετε τον χειμώνα στην Αργυρούπολη, αλλά φέτος θα πρέπει να τον περάσετε στη Βενεζουέλα."

:clap::clap::clap::clap:

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
"Οπότε αγνοήστε τους φαρμακοτέτοιους και φαρμακοτέτοιες που δεν περιμένουν τη στιγμή για να σας κατεβάσουν ή, ακόμα καλύτερα, αντεπιτεθείτε. Πείτε τους ότι κι εσείς θα λατρεύατε να περάσετε τον χειμώνα στην Αργυρούπολη, αλλά φέτος θα πρέπει να τον περάσετε στη Βενεζουέλα."

:clap::clap::clap::clap:
Εμένα που πέρασα σχεδόν όλο το καλοκαίρι στην Αργυρούπολη, πάντως, μια χαρά ευχή μου ακούγεται το "καλό χειμώνα". Καιρός για κανένα ταξιδάκι... :D

Giovanna

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Bora Bora
ρε παιδιά, βλέπετε το άβαταρ μου; που φιλάω ένα δελφίνι ντε! εγώ το βλέπω αλλά μόνο αν μπω στο προφίλ μου... εδώ διπλα στις απαντήσεις δε φαίνεται τίποτα! Γιατί;;;;

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
ρε παιδιά, βλέπετε το άβαταρ μου; που φιλάω ένα δελφίνι ντε! εγώ το βλέπω αλλά μόνο αν μπω στο προφίλ μου... εδώ διπλα στις απαντήσεις δε φαίνεται τίποτα! Γιατί;;;;
Το βλέπεις μόνο στο προφίλ σου γιατί την εικόνα δεν την έχεις βάλει στην επιλογή "avatar", αλλά στην επιλογή "εικόνα προφίλ".

Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου χρήστη, κατόπιν στις διάφορες επιλογές αριστερά στην οθόνη σου, κατηγορία Settings & Options και πάτα "επεξεργασία avatar".

Giovanna

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Bora Bora
χμ... μου λέει upload failed, άρα θα υποθέσω οτι είναι απλώς μεγάλη.
Περικοπές λοιπόν... μήν είμαστε εξαίρεση στον κανόνα! :p

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
εγω που αμα χαθει η εξεταστικη χανω και το πτυχιο για ενα μαθημα τι να πω;:(

ατιμη κενωνια!

καλο μεσημερι:rolleyes:

κουραγιοοοοο!!στο γκρουπ αυτων που διαβαζουν ειμαι κεγω!

δεν πιστευω να χαθει η εξεταστικη, το πολυ πολυ να παει πιο μετα..

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.607
Μέλη
39.357
Νεότερο μέλος
Giotissk