• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Πολυ μανουλι ρε βαριο ο ινδος στη συγκεκριμενη φωτο....

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Για το επιδομα αλληλεγγυης μιλαω ..οχι για το τελος ακινητης περιουσιας ..λεμε για το ιδιο πραγμα ?...εμας ηρθε Σεπτεμβριο κ το βαλαμε σε 6 δοσεις
Για το ιδιο λεμε!! Εμενα ηρθε πριν μια εβδομαδα, το ποσο ειναι μικροτερο των 300 ευρω που λες , και φυσικα δεν γινεται να μπει σε δοσεις.......
Γραφει απο κατω με αστερισκο κατι για 6 δοσεις , αλλα δε νομιζω να εννοει το δικο μου ποσο!
Τελος παντων δεν ξερω!! Αυριο θα το κοιταξω με καθαρο μυαλο

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ασε δε θες να ξερεις ποσο ειναι το δικο μου ποσο.....καλα τωρα σου ηρθε εσενα? ..εμας ηδη απο 8 Σεπτεμβριου ..αλλα ντ αλλων τα στελνουν στον κοσμο.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ασε δε θες να ξερεις ποσο ειναι το δικο μου ποσο.....καλα τωρα σου ηρθε εσενα? ..εμας ηδη απο 8 Σεπτεμβριου ..αλλα ντ αλλων τα στελνουν στον κοσμο.
Εντωμεταξυ το χαρτι και η εκτυπωση ειναι χειριστης ποιοτητας , τοσο που νομιζεις οτι σου εχουν στειλει διαφημιστικο φυλλαδιο:haha::haha:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ναι σαν φωτοτυπιες μοιαζουν ..περιμενουν να εισπραξουν απο μας για να προμηθευτουν καλυτερες ποιοτητες φαινεται.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ναι σαν φωτοτυπιες μοιαζουν ..περιμενουν να εισπραξουν απο μας για να προμηθευτουν καλυτερες ποιοτητες φαινεται.
Παντως σε ολους οσους ξερω στην συνοικια μας , απο την προηγουμενη εβδομαδα αρχισαν να ερχονται και τα εκκαθαριστικα και αυτο το κ@@@χαρτο!
Εμενα μου ηρθε την Παρασκευη!

piccolo_mondo

Member
Ασχετο: Γιατι ειναι τοσο ακριβα τα ξενοδοχεια στην Στοκχολμη...?
Κ τι σημαινει αυτο το "No Window" που γραφουν κ με τρομαζουν..?

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Στη Στοκχολμη ειναι ολα πανακριβα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com