manelaki
Member
Να τη χαιρεσαι!!!!
Πάω στα γενέθλια της κόρης μου, κάτι χαρούμενο και θετικό μέσα σε όλα τα υπόλοιπα που μας έχουν πάρει τ'αυτιά αυτές τις μέρες.
Καμιά ελπίδα όταν γυρίσω να έχουν αλλάξει τα πράγματα και να βλέπω χαρούμενες φάτσες σε τηλεοράσεις/μπλογκς/σάιτς/κλπ;
όχι ε;
Α, θα βρει δουλεια στη μανα μου;Όχι, γιατί η κυβέρνησή μας είναι παραδοσιακή. Ως οικογένεια νοεί τους γονείς σου, παππούδες, ξαδέρφια, θείους κοκ
Να ακούσεις ή να δείρεις;Κι εγώ πάω ΔΕΘ..
Δεν ξερω, οταν με καλεσουν, θα παω και θα σου πω...Τι σημαίνει ρε παιδιά "να καλέσουμε τον εφοπλιστικό κόσμο" δηλαδή;
Ακομη, υπάρχουν κατηγορίες πολιτών που δεν έχουν συμβάλει επαρκώς στη δημοσιονομική προσπάθεια που έχουν κάνει τα χαμηλότερα κυρίως εισοδήματα. Θα καλέσουμε τον εφοπλιστικό κόσμο για να εξετάσουμε πως θα συμμετάσχουν σε αυτήν την προσπάθεια.
Τον εφοπλιστικό κόσμο θα τον καλέσουν για να εξετάσουν τον τρόπο συμμετοχής. Αυτό δε σημαίνει ότι θα συμμετάσχουν κιόλας.Ευτυχώς που τέλειωσε η συνεισφορά των φτωχών και τώρα μπορούν να συνεισφέρουν και οι πλούσιοι. Γιατί, ως γνωστόν, μόνο οι πάμπλουτοι στην Ελλάδα έχουν ένα διαμέρισμα.