tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Μηλοπιτα οταν μου δωσει ο γειτονας μηλα.
Στο μυαλο μου εισαι. Κρατηθηκα και δεν το ειπαtripakias μήπως να μετονομαστείς σε mamakias?
Που να παω να μου φτιαξουν γλυκο κυδωνι;tripakias μήπως να μετονομαστείς σε mamakias?
Κι εγώ μανούλα είμαι βρε και προείπα ότι το πετάω το γλυκό κυδώνι γιατί δε το τρώμε απλά το κάνω για τη μυρωδιά.Που να παω να μου φτιαξουν γλυκο κυδωνι;
Aμα το προσπαθησεις μονος σου; Μ@λ@κι@ ειπα ε;Που να παω να μου φτιαξουν γλυκο κυδωνι;
αντι να το πετας,δεν μου το στελνεις?Κι εγώ μανούλα είμαι βρε και προείπα ότι το πετάω το γλυκό κυδώνι γιατί δε το τρώμε απλά το κάνω για τη μυρωδιά.
Να σου φερω τοτε να το κανεις εσυ...Κι εγώ μανούλα είμαι βρε και προείπα ότι το πετάω το γλυκό κυδώνι γιατί δε το τρώμε απλά το κάνω για τη μυρωδιά.
Ωραια θα το κανω εγω. Θελω βοηθεια ομως... Τα ξεφλουδιζω, μετα τι κανω;Aμα το προσπαθησεις μονος σου; Μ@λ@κι@ ειπα ε;
Θα σου δωσει τη συνταγη ο chrisbdΩραια θα το κανω εγω. Θελω βοηθεια ομως... Τα ξεφλουδιζω, μετα τι κανω;
Πρώτα το βράζεις για να μαλακώσει,μετά το ξεφλουδίζεις, το κόβεις σε κομμάτια , τα βάζεις σε ένα ταψί με ένα κουτάκι κοκα-κολα , ζάχαρη μπόλικη, κονιάκ κανέλλα και γαρύφαλα. Νομίζω δε θέλει κάτι άλλο. Η κοκα-κόλα με τη ζάχαρη θα γίνουν σιρόπι μετά και θα μοσχοβολήσει ο τόπος.Να σου φερω τοτε να το κανεις εσυ...
Ωραια θα το κανω εγω. Θελω βοηθεια ομως... Τα ξεφλουδιζω, μετα τι κανω;