varioAthens
Member
Το Βυζαντινό οk, αλλά αυτή η μόδα τα τελευταία χρόνια να "γιορτάζουμε" thanksgiving με εκνευρίζει αφάνταστα...Μπομπομπο το Βυζαντινο έχει thanksgiving μενού την Πεμπτη !!!
Έχω ανατριχιασει
Το Βυζαντινό οk, αλλά αυτή η μόδα τα τελευταία χρόνια να "γιορτάζουμε" thanksgiving με εκνευρίζει αφάνταστα...Μπομπομπο το Βυζαντινο έχει thanksgiving μενού την Πεμπτη !!!
Έχω ανατριχιασει
Έλα ντε !!! Εντελώς κουλο !!!Το Βυζαντινό οk, αλλά αυτή η μόδα τα τελευταία χρόνια να "γιορτάζουμε" thanksgiving με εκνευρίζει αφάνταστα...
Γιορταζεις εσυ thanksgiving; Το Βυζαντινο το κανει για τους πελατες του και για αλλους ξενους που ζουν στην Αθηνσ. Οχι για σενα...Το Βυζαντινό οk, αλλά αυτή η μόδα τα τελευταία χρόνια να "γιορτάζουμε" thanksgiving με εκνευρίζει αφάνταστα...
Μα γιατί την αποπαιρνεις ;Γιορταζεις εσυ thanksgiving; Το Βυζαντινο το κανει για τους πελατες του και για αλλους ξενους που ζουν στην Αθηνσ. Οχι για σενα...
Ναι αλλά μπορείς να πας να φας χωρίς να γιορτάζεις....Γιορταζεις εσυ thanksgiving; Το Βυζαντινο το κανει για τους πελατες του και για αλλους ξενους που ζουν στην Αθηνσ. Οχι για σενα...
Δεν την αποπαιρνω. Μου καν' εντυπωση που το γιορταζει...Μα γιατί την αποπαιρνεις ;
Δεν είναι μόνο το Βυζαντινό που λανσάρει αυτή τη μόδα... αλλά που να πάρεις πρέφα εσύ τι γίνεται στα λαγκάδια που βρίσκεσαι...Γιορταζεις εσυ thanksgiving; Το Βυζαντινο το κανει για τους πελατες του και για αλλους ξενους που ζουν στην Αθηνσ. Οχι για σενα...
ΑχαχαχαχαααααψχαχαΔεν είναι μόνο το Βυζαντινό που λανσάρει αυτή τη μόδα... αλλά που να πάρεις πρέφα εσύ τι γίνεται στα λαγκάδια που βρίσκεσαι...
Πες μου ο,τι εκει στα βλαχικα, στα μερη σου, εχουν μενου thanksgiving...να τρελλαθω.Δεν είναι μόνο το Βυζαντινό που λανσάρει αυτή τη μόδα... αλλά που να πάρεις πρέφα εσύ τι γίνεται στα λαγκάδια που βρίσκεσαι...
Μενού με τυριά, κασέρια, μπουγάτσες και σουβλάκια-καλαμάκια...Πες μου ο,τι εκει στα βλαχικα, στα μερη σου, εχουν μενου thanksgiving...να τρελλαθω.
Αυτό που προσπαθώ να πώ είναι ότι λανσάρεται μία μόδα να γιορτάζουμε Thansgiving για καθαρά καταναλωτικούς λόγους φυσικά... Άντε σε μερικά χρόναι θα έρθει και σε σας αυτή η (ομολογουμένως ηλίθια) μόδα...Πες μου ο,τι εκει στα βλαχικα, στα μερη σου, εχουν μενου thanksgiving...να τρελλαθω.