ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
που ? στο δοντι, στο ποδι , στη μεση ?μπα....μια ευαισθησια την εχεις
που ? στο δοντι, στο ποδι , στη μεση ?μπα....μια ευαισθησια την εχεις
ρώτα σε ζαχαροπλαστειο ή σε μαγαζιά που πουλανε καραμελες και ζαχαρωτά.Ξέρει κανείς που να βρω τα ασημένια κουφέτα που χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση στα κόλυβα; Στην Αθήνα.
Αν και δεν είναι εδώ το μέρος για ένα τέτοιο μήνυμα, θα απαντήσω για να κλείσει. Οι κανονισμοί είναι κανονισμοί, δεν επιδέχονται συζήτηση ή γνώμες. Τις απόψεις όλων των μελών τις σεβόμαστε και τις ακούμε σε όλα τα θέματα, εξάλλου έχουμε δείξει ότι πάντα τις ζητάμε. Οι κανονισμοί του site όμως είναι κανονισμοί, απλούστατα.Εχω την εντυπωση, πως οταν ανοιγονται θεματα για να γινουν συστασεις ή παρατηρησεις, θα ηταν καλυτερο να μην κλειδωνονται, για να μπορει να πει τη γνωμη του οποιος θελει. Και παλιο και νεο μελος. Δεν ειναι κακο να ακουγονται ολες οι αποψεις, μην τις φοβαστε....
Εχω την εντυπωση, πως οταν ανοιγονται θεματα για να γινουν συστασεις ή παρατηρησεις, θα ηταν καλυτερο να μην κλειδωνονται, για να μπορει να πει τη γνωμη του οποιος θελει. Και παλιο και νεο μελος. Δεν ειναι κακο να ακουγονται ολες οι αποψεις, μην τις φοβαστε....
Η γιαγια μου, τα αγοραζε απο συνοικιακο καφεκοπτειο...Ξέρει κανείς που να βρω τα ασημένια κουφέτα που χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση στα κόλυβα; Στην Αθήνα.
Έχεις δίκιο ότι το φόρουμ δεν έχει τέτοιο χαρακτήρα, αλλά όταν υπάρχουν συγκεκριμένοι όροι λειτουργίας που αγνοούνται μία-δύο-τρείς-δεκατρείς φορές, κάποια στιγμή θα γίνει μια πιο αυστηρή σύσταση ως τελευταίο βήμα μήπως και διορθωθεί η κατάσταση πριν φτάσουμε στα ban.Δεν διαφωνω μαζι σας πως πρεπει να τηρουνται οι οροι κι ουτε ζητω ν' αλλαξουν. Το επιτακτικο και αυστηρο υφος ομως δεν ταιριαζει στο χαρακτηρα του φορουμ. Μην τα χαλασουμε τωρα σε μικροπαραξηγησεις...