• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
ΕΙΣΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΕΠΕΙΔΗ:

1. Δεν τρως κάθε πρωί μπουγάτσα με γάλα/Milko κτλ.
2. Δεν ντύνεσαι σαν πυγολαμπίδα για να πας έστω και μέχρι το περίπτερο.
3. Δεν χρησιμοποιείς τη λέξη «με» αντί «μου» (ούτε «σε» αντί «σου»).
4. Γελάς με αυτούς που αποκαλούν την πόλη τους «συμπρωτεύουσα» χωρίς λόγο.
5. Δεν αναφέρεις τη λέξη «χαλαρά» κάθε 2 λεπτά.
6. Έχουμε αξιοπρεπείς ομάδες (ΟΣΦΠ , ΠΑΟ, ΑΕΚ).
7. OΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙΣ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ.
8. Όταν λες «θέλω τέσσερα καλαμάκια πίτα απ’ όλα» δεν σε κοιτάζει ο σουβλατζής σαν μαλάκας.
9. Όταν παραγγέλνεις καλαμάκι, το λες έτσι ώστε να καταλάβει ο άλλος τι κρέας ακριβώς θέλεις να έχει το σουβλάκι και δεν λες αόριστα «χοιρινό», γιατί μπορεί να εννοείς και το γύρο.
10. Δεν ονομάζεις την πίτα «σάντουιτς».
11. Την τυρόπιτα δεν τη λες «μπουγάτσα», γιατί δεν είναι.
12. Αν, πάλι, την πεις «μπουγάτσα με τυρί», ο άλλος δεν θα καταλάβει αν θες τυρόπιτα απλή ή τυρόπιτα στριφτή ή τυρόπιτα κουρού κτλ.
13. Ζεις στην ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ αυτής της χώρας και στο επίκεντρο όλων των γεγονότων, και αυτό τα λέει όλα.
14. Δεν κοκορεύεσαι συνεχώς για την πόλη σου ότι είναι η καλύτερη – γιατί, θέλουν δεν θέλουν οι «βόρειοι», είναι η καλύτερη, ενώ αυτοί είναι βλάχοι, απλώς δεν το έχουν καταλάβει ακόμα.
15. Δεν τονίζεις το γράμμα «λ», γιατί αυτό δεν αναφέρεται πουθενά στη γραμματική.
16. Ξέρεις ότι οι Θεσσαλονικιές δεν είναι πιο ωραίες από τις Αθηναίες μόνο και μόνο επειδή βάζουν εκατό κιλά μεϊκάπ.
1. Πολυ καλα κανεις γιατι και ζαχαρω θα αποκτησεις και χοληστερινη. Μπορεις να τρως το ελληνικο πρωινο κρουασαν με εσπρεσσο.
2. Ε αφου συμφωνει και η ευαγγελια, εγω τι να πω;
3. Εχει αποδειχθει πως το με ειναι ορθοτερο του μου. Αλλα και βαριεμαι να το ψαχνω για στο δειξω και δεν με ενδιαφερει να σε κανω να αλλαξεις γνωμη. Η αληθεια ειναι πως κι εγω χρησιμοποιω τα μου, σου.
4. Το να γελας χωρις λογο σε κανει χαχα..
5. Ποιος την αναφερει καθε 2 λεπτα;
6. Αυτο να λεγεται... αξιοπρεπεστατες, ουδεμια σχεση διαπλοκης και αξιες κατοχους των τιτλων τους.
7. ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ. ΠΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
8. Γιατι ειναι κι αυτος αθηναιος...
9. Η λεξη γυρος χοιρινος μαλλον σας ειναι αγνωστη. Κατα τους Αθηναιους η λεξη σουβλα (παραγωγο της οποιας ειναι η λεξη σουβλακι) ειναι η τυλιχτη πιτα. Τι αλλο θ' ακουσω θεε μου;
10. Ουτε στη Σαλονικη. Τη γεμιστη πιτα ομως τη λες σαντουιτς. Ψωμι γυρω γυρω και στη μεση γιομιδια.
11. Καλα κανεις γιατι οντως δεν ειναι.
12. Καλα θα κανει γιατι δεν θες τιποτα απο αυτα που λες αλλα μπουγατσα με τυρι.
13. Τι λεει δηλαδη; Που εχετε τον Παπουλια 364 μερες το χρονο και δεν κανετε τιποτα. Μια μερα ανεβηκε πανω και πηρε τον μπουλο. Επισης το επικεντρο του κοσμου σας εχει λιγοτερο τουρισμο απο την περιφερειακη ενοτητα στην οποια ανηκω. Στον ομφαλο της γης ζητε ατιμοι Αθηναιοι...
14. Και βλαχους εχουμε και ποντιους και σαρακατσανους και μικρασιατες κι απο παντου. Λιγο χρυσαυγιτικο το σχολιο 14.
15. Τονοι μπαινουν στα φωνηεντα συμφωνω. Αν ακους και στο λ να το κοιταξεις
16. Το κακο ειναι πως ξερεις ακριβως το αντιθετο και σκας κι απο τη ζηλια σου...

Τα υπολοιπα αυριο ειναι πολλα να παρει η ευχη και παει αργαμισι...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
ειπες οτι η λεμονιτα δεν εχει ανθρακικο,ειναι λαθος

Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης
Έλα μου Ευαγγελία; Κάτι έγραφα του τύπου εργασία μωρέ και δεν κοίταγα καλά το λάπτοπ..Να σου πω κάαατιιιιιι όμως φιλαράκι, έλεοοοος. Τι ψάχνεις τώρα βραδυνιάτικο;
Έλα γεια.

:bleh::bleh::bleh::bleh:
Δεν σας επιασα μανδαμ , αναφερεστε σε καποιο ποστ μου?

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
αντε να φευγουμε και μεις, αυριο δεν θα ξυπναμε παλι..........
Καληνυχτα επανουτζηδες, oi χαμουτζηδες σας χαιρετουν.......
No hard feelings........

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Έλα μου Ευαγγελία; Κάτι έγραφα του τύπου εργασία μωρέ και δεν κοίταγα καλά το λάπτοπ..Να σου πω κάαατιιιιιι όμως φιλαράκι, έλεοοοος. Τι ψάχνεις τώρα βραδυνιάτικο;
Έλα γεια.

:bleh::bleh::bleh::bleh:
Τωρα μπορώ κι εγώ να πάω για ύπνο ήσυχη.Ευχαριστώ ρε βαλιτσούλα.
Θα βάλω τις ΦΟΥΞ μπυτζάμες μου, θα ξεβαψω την οζα απο τα νυχια μου και αυριο θα φαω κασεροπιτα.
Να σας καει το βιντεο και να παθετε φουιτ ρε.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Δεν σας επιασα μανδαμ , αναφερεστε σε καποιο ποστ μου?
Σας πειράζω mon amie :bleh:

Αν δεν κατάλαβες μην αγχώνεσαι, στα αυτιά μας έτσι αντηχεί ένας Αθηναίος :bleh:

Αμάν πάντως που τη βρίσκουμε την όρεξη βραδιάτικα...Εδώ θέρμανση δεν έχουμε, burger δεν έχουμε, ούτε καν δίπλωμα τώρα που το θυμήθηκα :( Μελαγχόλησα, καληνύχτα...

GTS

Member
Συζήτηση μέχρι τις άγριες ώρες της νύχτας για το αν έχει ανθρακικό ή όχι η Fanta και αν η λεμονίτα έχει διαφορετικό DNA από τη λεμονάδα....

Η ερωτική ζωή στο φόρουμ έχει πιάσει πάτο officialy.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Λίγα λόγια για τον Κύριο Υφυπουργό Μπουμπούκο.

chrisbd

Member
Τελείωσε ο 2ος Αθηνοσαλονικιώτικος Πόλεμος; Η να φωνάξουμε τον Μεγα Αλέξανδρο και σεις όποιον θέλετε Θεμιστοκλή, Αλκιβιάδη, Περικλή κλ (αλλά όχι και τους Σπαρτιάτες, δεν τον πάω τον Λεωνίδα) και να βρεθούμε με τις φούστες και τα σπαθιά κάπου στη μέση δηλαδή Βελεστίνο ( με βολεύει γιατί είναι δίπλα).....Είστε χαμένοι απο χέρι....:D
Καλημέρα.....................................................

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.384
Νεότερο μέλος