ΚΡΟΚ
Member
ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ,,,,,ΖΗΛΙΑ,,,,Εσενα σε βλεπω βραδιατικα φτιαχνεσαι με την φιλεναδα μου...Για προσεξε , ειναι κατειλλημενη!
KLEO thanks,,,,θεα τελος
ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ,,,,,ΖΗΛΙΑ,,,,Εσενα σε βλεπω βραδιατικα φτιαχνεσαι με την φιλεναδα μου...Για προσεξε , ειναι κατειλλημενη!
1. Πολυ καλα κανεις γιατι και ζαχαρω θα αποκτησεις και χοληστερινη. Μπορεις να τρως το ελληνικο πρωινο κρουασαν με εσπρεσσο.ΕΙΣΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΕΠΕΙΔΗ:
1. Δεν τρως κάθε πρωί μπουγάτσα με γάλα/Milko κτλ.
2. Δεν ντύνεσαι σαν πυγολαμπίδα για να πας έστω και μέχρι το περίπτερο.
3. Δεν χρησιμοποιείς τη λέξη «με» αντί «μου» (ούτε «σε» αντί «σου»).
4. Γελάς με αυτούς που αποκαλούν την πόλη τους «συμπρωτεύουσα» χωρίς λόγο.
5. Δεν αναφέρεις τη λέξη «χαλαρά» κάθε 2 λεπτά.
6. Έχουμε αξιοπρεπείς ομάδες (ΟΣΦΠ , ΠΑΟ, ΑΕΚ).
7. OΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙΣ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ.
8. Όταν λες «θέλω τέσσερα καλαμάκια πίτα απ’ όλα» δεν σε κοιτάζει ο σουβλατζής σαν μαλάκας.
9. Όταν παραγγέλνεις καλαμάκι, το λες έτσι ώστε να καταλάβει ο άλλος τι κρέας ακριβώς θέλεις να έχει το σουβλάκι και δεν λες αόριστα «χοιρινό», γιατί μπορεί να εννοείς και το γύρο.
10. Δεν ονομάζεις την πίτα «σάντουιτς».
11. Την τυρόπιτα δεν τη λες «μπουγάτσα», γιατί δεν είναι.
12. Αν, πάλι, την πεις «μπουγάτσα με τυρί», ο άλλος δεν θα καταλάβει αν θες τυρόπιτα απλή ή τυρόπιτα στριφτή ή τυρόπιτα κουρού κτλ.
13. Ζεις στην ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ αυτής της χώρας και στο επίκεντρο όλων των γεγονότων, και αυτό τα λέει όλα.
14. Δεν κοκορεύεσαι συνεχώς για την πόλη σου ότι είναι η καλύτερη – γιατί, θέλουν δεν θέλουν οι «βόρειοι», είναι η καλύτερη, ενώ αυτοί είναι βλάχοι, απλώς δεν το έχουν καταλάβει ακόμα.
15. Δεν τονίζεις το γράμμα «λ», γιατί αυτό δεν αναφέρεται πουθενά στη γραμματική.
16. Ξέρεις ότι οι Θεσσαλονικιές δεν είναι πιο ωραίες από τις Αθηναίες μόνο και μόνο επειδή βάζουν εκατό κιλά μεϊκάπ.
για φαντα μιλησε η Φενια..οχι για ΗΒΗ ........
Δεν σας επιασα μανδαμ , αναφερεστε σε καποιο ποστ μου?Έλα μου Ευαγγελία; Κάτι έγραφα του τύπου εργασία μωρέ και δεν κοίταγα καλά το λάπτοπ..Να σου πω κάαατιιιιιι όμως φιλαράκι, έλεοοοος. Τι ψάχνεις τώρα βραδυνιάτικο;
Έλα γεια.
Τωρα μπορώ κι εγώ να πάω για ύπνο ήσυχη.Ευχαριστώ ρε βαλιτσούλα.Έλα μου Ευαγγελία; Κάτι έγραφα του τύπου εργασία μωρέ και δεν κοίταγα καλά το λάπτοπ..Να σου πω κάαατιιιιιι όμως φιλαράκι, έλεοοοος. Τι ψάχνεις τώρα βραδυνιάτικο;
Έλα γεια.
Σας πειράζω mon amieΔεν σας επιασα μανδαμ , αναφερεστε σε καποιο ποστ μου?
γκουχου-γκουχουγια φαντα μιλησε η Φενια..οχι για ΗΒΗ ........