fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Καληνύχτα
Last edited by a moderator:
spanish yoga = siestaΤι είναι η spanish yoga?
Καλημερουδια !!!Καλημέρα!!! Πολύ νέκρα στο οφ τόπικ τελευταία, τι πάθατε καλοί μου συμφορουμίτες??
Δύσκολες μέρες για τους λάτρεις του καλοκαιριού...Με τέτοιο καιρό, κρύο και αέρα, περνάμε πραγματικά δύσκολες στιγμές...μας χαλάει και το τένις βλέπεις ο συνδυασμός αέρας-βροχή.Καλημέρα!!! Πολύ νέκρα στο οφ τόπικ τελευταία, τι πάθατε καλοί μου συμφορουμίτες??
Γιατί, στη χωματερή δουλεύεις?Μια χαρά είναι ο καιρός ,άντε να ξεβρωμισει λίγο η ατμόσφαιρα
καλημέρα Σας
Δεν είναι ρε περισσότεροι οι χειμωνικοί!! Αλλά μελαγχόλησαν οι καλοκαιρινοί που κάτσανε μέσα! δεν θέλω χαζά!!Καλημερουδια !!!
Παραδοξως ενω αυτο το σκ ο καιρος το ξεφτυλισε και θεωρητικα θα επρεπε να ειναι περισσοτερα μελη μεσα ...δεν πατησε ψυχη !!!!
μαλλον ειναι περισσοτεροι οι χειμωνικοι απ οσο νομιζαμε
Πρέπει επειγόντως να κανονιστεί συνάντηση Εθνικής Ανάτασης στο παραλιακό μέτωπο της Ν. Αττικής, όπου θα διατρανώσουμε με αγωνιστική διάθεση την αντίθεσή μας στις αλλαγές του καιρού.Μονο δυσκολα Ζωρζ ....χωρια που εχασα το μπανακι μου το Σκ ,χωρια που κλειστηκα μεσα ...χωρια που γραφουμε 2 τεστ Αγγλικα αυτη την εβδομαδα και τρελαθηκαμε στην επαναληψη ..χωρια που ξεμαλλιαστηκα ...δυσκολα ..δυσκολα ...
Προσυπογράφω κάθε λέξη σου...Δεν είναι ρε περισσότεροι οι χειμωνικοί!! Αλλά μελαγχόλησαν οι καλοκαιρινοί που κάτσανε μέσα! δεν θέλω χαζά!!
Δεν ξέρω τι καιρό σας έκανε εδώ, πάντως προχθές το βράδυ στις Βρυξέλλες έτρωγα τα μύδια μου καθισμένος έξω, στην παλιά αποβάθρα στην πλατεία της Αγ. Αικατερίνης...Δύσκολες μέρες για τους λάτρεις του καλοκαιριού...Με τέτοιο καιρό, κρύο και αέρα, περνάμε πραγματικά δύσκολες στιγμές...μας χαλάει και το τένις βλέπεις ο συνδυασμός αέρας-βροχή.
Αλλά δε πτοούμεθα (πολύ).