• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ναι ελα και θα βαλω και μινι για παρτυ σου , για να δεις τα μπουτακια μου και live οχι μονο απο το αβαταρ ( θεε μου τι γραφω βραδιατικα ,θα φταιει το ice tea που εχει μεσα καρκαντε )

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Αααα :) Δεν έχω πιει τσάι ιβίσκου, συνήθως το λουλούδι το βλέπω κοτσαρισμένο στα μαλλιά ξανθών "οπτασιών" και το'χω παρεξηγημένο. Τι φταίει κι αυτό..

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Αααα :) Δεν έχω πιει τσάι ιβίσκου, συνήθως το λουλούδι το βλέπω κοτσαρισμένο στα μαλλιά ξανθών "οπτασιών" και το'χω παρεξηγημένο. Τι φταίει κι αυτό..
και γω το φοραω εδω και χρονια :(:( αλλα ειμαι κοκκινομαλλα:cool:
Επισης ειναι και το αγαπημενο μου λουλουδι.. Το ανθος του διαρκει μονο για μια μερα

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
και γω το φοραω εδω και χρονια :(:( αλλα ειμαι κοκκινομαλλα:cool:
Επισης ειναι και το αγαπημενο μου λουλουδι.. Το ανθος του διαρκει μονο για μια μερα
Κι εγώ μόλις έγινα γαιδούρι ε; Σόορυ :shock: Δεν έχω κάτι με το να φοράνε το λουλούδι per se, αλλά με τα συγκεκριμένα παραδείγματα που έχω κατά νου.... τα οποία επειδή φυσικά δε μπορείς να ξέρεις, never mind me..
Αλήθεια; Μόνο μία μέρα;

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Κι εγώ μόλις έγινα γαιδούρι ε; Σόορυ :shock: Δεν έχω κάτι με το να φοράνε το λουλούδι per se, αλλά με τα συγκεκριμένα παραδείγματα που έχω κατά νου.... τα οποία επειδή φυσικά δε μπορείς να ξέρεις, never mind me..
Αλήθεια; Μόνο μία μέρα;
No offense taken:D
και γω εχω αναλογα παραδειγματα... αλλα αυτα συμβαινουν οταν κατι το κανουν σουπα στα πρωιναδικα
Anyway, να πας να παρεις μια γλαστρα με ιβισκο, ειναι πανεμορφο φυτο

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Είμαι μαέστρος στο να σκοτώνω φυτά..Αν ανθίζει μόνο μία ημέρα θα έχω και άλλοθι!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.624
Μέλη
39.359
Νεότερο μέλος
fotokaz