• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

GTS

Member
Το τσάι ιβίσκου είναι το αγαπημένο μου. Αλλά παρατηρώ ότι ανεβάζει επικίνδυνα τη λίμπιντο, περίεργο, σ'εμένα δεν είχε τέτοια αποτελέσματα απ'ότι θυμάμαι...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Το τσάι ιβίσκου είναι το αγαπημένο μου. Αλλά παρατηρώ ότι ανεβάζει επικίνδυνα τη λίμπιντο, περίεργο, σ'εμένα δεν είχε τέτοια αποτελέσματα απ'ότι θυμάμαι...
δεν πηρες στο σπιτι απο το Καϊρο? Πρεπει να εχεις παρει.. δε γινεται ..το οτι θα γινεις πατερας σε διαψευδει !!

GTS

Member
δεν πηρες στο σπιτι απο το Καϊρο? Πρεπει να εχεις παρει.. δε γινεται ..το οτι θα γινεις πατερας σε διαψευδει !!
Όχι δε πήρα :lol: Λες γι'αύτό να γινόμουνα πατέρας? :haha: Κοίτα, ποτέ δε ξέρεις ποιος είναι ο πατέρας τελικά....εκτός αν είσαι ο Πασχάλης, που διαψεύδει και τα τεστ DNA. Θα το μεγαλώσω σα παιδί μου όμως, το υπόσχομαι :haha:

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Υπάρχει τσάι ιβίσκου στην αγορά δλδ; Όχι στη μαύρη, με τα περίεργα...στην πολίτικαλι κορέκτ

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Υπάρχει τσάι ιβίσκου στην αγορά δλδ; Όχι στη μαύρη, με τα περίεργα...στην πολίτικαλι κορέκτ
Στην Ελλαδα δεν εχω ψαξει για σκετο τσι ιβισκου, αλλα βολευομαι με τα παρακατω τα οποια ειναι μια μιξη διαφορων γευσεων στα οποια υπερτερει ο ιβισκος
Το μαγαζι ειναι σουπερ , δοκιμασε το!
™ -
http://www.tearoute.gr/

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Βρε δεν αφηνετε τα τσαγια να πιασουμε τα ξυδια?:D
Ειμαστε μετα τις 12

Και ασχετο.Ελεος τι ειναι αυτες οι Bollywood ταινιες που βαζει ο Αντεννα?

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Αχ σταμάτα, καλά τα είπε η Ναντινί, εγώ συγκινήθηκα. Αφού χήρα είναι η γυναίκα, γιατί να μην ξαναγαπήσει; Άτιμε στρατηγέ Κάνα.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εσυ προλαβες κ το καταλαβες το εργο ..εγω παλι ουτε μυρωδια δεν πηρα:haha:
Εκατσα να το δω μπας και δω κανενα τοπιο απο Ινδια ..αλλα μπα.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Κάτι μου λέει ότι η Ινδία δεν είναι ακριβώς έτσι :) Πολύ γκλαμορους φαίνεται στα έργα αυτά!

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Αυτό με τα ινδικά κοντεύει δίμηνο πάντως, ο ΑΝΤ1 έχει αφιέρωμα κάθε Σάββατο βράδυ..Αλλά είναι δύσκολα τα άτιμα, δε μπορείς να ξεσηκώσεις καμιά φράση. Ενώ με τα τούρκικα...Εβέτ εφέντιμ, οτούρ.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ενταξει και αυτο πια με τα τουρκικα ..τι καταιγισμος ειναι κι αυτος.
Αφου ειχα παρει το καλοκαιρι μερικα τευχη περιοδικου που ειχαν μεθοδο εκμαθησης της τουρκικης γλωσσας απο τη linguaphone, αλλα βαρεθηκα να στρωθω να διαβασω.
Αναρωτιεμαι στην Τουρκια προβαλλουν κανενα ελληνικο σηριαλ?μπααα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.624
Μέλη
39.359
Νεότερο μέλος