Bahari
Member
Σκέψου πού θα βρίσκεσαι σε 18 μέρες και ... κάνε κουράγιοΚοιμάμαι όρθια στο γραφείο!! Μα ΠΟΣΗ βαρεμαρα ακόμα Να αντέξει αυτό το κορμί ;
Σκέψου πού θα βρίσκεσαι σε 18 μέρες και ... κάνε κουράγιοΚοιμάμαι όρθια στο γραφείο!! Μα ΠΟΣΗ βαρεμαρα ακόμα Να αντέξει αυτό το κορμί ;
Άντε να δούμε ......Σκέψου πού θα βρίσκεσαι σε 18 μέρες και ... κάνε κουράγιο
Και μετά μιλάει για βαρεμάρα... κατάλαβες;;; Τι να πούμε κι εμείς που πρέπει να περιμένουμε άλλες 88 για να δούμε ξανά το Ελ. ΒενιζέλοςΕυαγγελία υπάρχει μόνιμα μια αντίστροφη μέτρηση στο profile σου, πάντα με λιγότερες από 20 μέρες στο μέτρημα. κακές παρέες...
Γιαυτο και οι επόμενες διακοπές μου θα είναι στο κελί 33Ευαγγελία υπάρχει μόνιμα μια αντίστροφη μέτρηση στο profile σου, πάντα με λιγότερες από 20 μέρες στο μέτρημα. κακές παρέες...
εγω που αμα χαθει η εξεταστικη χανω και το πτυχιο για ενα μαθημα τι να πω;Αυριο δίνω μαθημα και ακομα δεν εχει βγει η ανακοίνωση αν θα αναβληθεί η οχι!!! Καλα κανω και εχω νευρα η οχι;;; Πφφφ.....
Παρεουλα θα είμαστε,εμπειρία και αυτή....!Γιαυτο και οι επόμενες διακοπές μου θα είναι στο κελί 33
Και μόνη σου μια χαρα θα περάσεις,just choose the destination....no travel buddy no trip.....πως τα φερνει η ζωη....
απλα θα αλλαξω destination γιατι Ιραν μονη οδικα λιγο δυσκολο μου φαινεται....Και μόνη σου μια χαρα θα περάσεις,just choose the destination....
Δεν μου πανε τα ριγε .... Παχαινουν ....Παρεουλα θα είμαστε,εμπειρία και αυτή....!