fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Last edited by a moderator:
Επειδή αυτό το μαχαίρι μου φαίνεται λίγο εν δυνάμει φονικό εργαλείο στα χέρια μου...εγώ την πέστο την κάνω σε μούλτι ή σε γουδοχέρι. Το λέω γιατί το απλό μαχαίρι μπορεί να μην έχει καλά αποτελέσματα. Πάντως είναι πανεύκολη, φτιάξτη!Αυτό ακριβώς!
Ευχαριστώ πολύ!
Στο μούλτι είναι πιο εύκολη φτάνει να το σταματήσης έγκαιρα.Επειδή αυτό το μαχαίρι μου φαίνεται λίγο εν δυνάμει φονικό εργαλείο στα χέρια μου...εγώ την πέστο την κάνω σε μούλτι ή σε γουδοχέρι. Το λέω γιατί το απλό μαχαίρι μπορεί να μην έχει καλά αποτελέσματα. Πάντως είναι πανεύκολη, φτιάξτη!
Ποτέ δεν την έχω φτιάξει ΑΚΡΙΒΩΣ όπως πρέπει...ίσως κάνω αυτό το λάθος, θα το δοκιμάσω.Στο μούλτι είναι πιο εύκολη φτάνει να το σταματήσης έγκαιρα.
Θέλεις σπαγγέτι, Κικί, γιατί έτσι σε ... έμαθε η φίλη σου η Σοφία...την επομενη Δευτερα που θα ερθω θελω σπαγγετι με πεστο απο τα χερακια σου , οκ ?
αν και οτι σαλτσα και να φτειαξεις μου κανει ,γιατι μαγειρευεις υπεροχα
Θέλεις σπαγγέτι, Κικί, γιατί έτσι σε ... έμαθε η φίλη σου η Σοφία...
Το πέστο, όμως, πάει καλύτερα με τριβελίνι φαρφάλες πένες... είναι δε πάρα πολύ καλό με βραστό μοσχάρι!
Φτου!... ξαναπείνασα...
η αληθεια ειναι οτι και εγω πεινασα ...Θέλεις σπαγγέτι, Κικί, γιατί έτσι σε ... έμαθε η φίλη σου η Σοφία...
Το πέστο, όμως, πάει καλύτερα με τριβελίνι φαρφάλες πένες... είναι δε πάρα πολύ καλό με βραστό μοσχάρι!
Φτου!... ξαναπείνασα...
Μας κάνεις πλάκα, έτσι;Εχουμε κανέναν στο φόρουμ να έχει πάει στην Υπερδνειστερία;;;;;