fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ακόμα και ο Spiderman πρέπει να προσέχει τη Γυναίκα- Αράχνη.
Καληνύχτα σας.
Καληνύχτα σας.
Ξεχασα τις αραχνες στην προηγουμενη απαριθμηση των εντομων..οχι τις μικρες ..αυτες τις κανονιζω με τη σκουπα..τις μαυρες χηρες εννοω.Έτσι πες τα....εκτός αν μας βρει κανά κακό κι εκεί, Παναγία με...! Θα σπρώχνω τίποτε χαζούλες τουριστριούλες στο κουμπάρο, που είναι και αθώο παιδί. Εγώ θα ασχολούμαι με τις θηλυκές αράχνες...πού ξέρεις, μπορεί να με δαγκώσει καμία και να γυρίσω spiderman στην Ελλάδα.
Α..εσεις δηλαδη τις ψαχουλεψατε καλα καλα ?Ρε συ KROK, που τις είδες τις ωραίες στο red light district?? Πάνω κάτω πάνω κάτω το περπατούσαμε για να βρούμε μια αξιοπρεπή να δείξουμε σ'ενα φίλο μας!
xaaaaaaaaaaaaaaaa,,,λοιπόν φιλαράκο καλο ταξίδι νάχεις ,,έχω δουλειά το πρωί,,,
να περάσεις καλά,,
φίλησε μου την mis βενεζουέλα....
πάρε και μια γεύση απο latin αμέρικα,,
[media=youtube]CraXMW9s06E[/media] ... βρε παιδια ....στις ΗΠΑ δεν διαδραματιζοταν?
Ρε συ KROK, που τις είδες τις ωραίες στο red light district?? Πάνω κάτω πάνω κάτω το περπατούσαμε για να βρούμε μια αξιοπρεπή να δείξουμε σ'ενα φίλο μας!
αμα περασεις απο κανενα καφενε και καπνισεις κανενα τσιγαρακιΡε συ KROK, που τις είδες τις ωραίες στο red light district?? Πάνω κάτω πάνω κάτω το περπατούσαμε για να βρούμε μια αξιοπρεπή να δείξουμε σ'ενα φίλο μας!
Τι να πω! Μήπως φέραν καινούριες από το 2004;; Γιατί εμείς πατσαβούρες βλέπαμε! Αλλά τείνουμε να είμαστε γκαντέμηδες, είμαι σίγουρη θα πέσαμε σε κανένα ρεπό των ωραίων!αυτός ο φίλος σας στραβός είναι?
Χαχαχαχαχα...ή θα έκανε το στραβό γιατί γούσταρε κάποια από τη παρέα ή κανάς γκέυ θα ήταν χαχαχα....αυτός ο φίλος σας στραβός είναι?