ΚΡΟΚ
Member
ποιος είναι αυτός ρε ευαγγελια?
Ρε ΚΡΟΚ, δώσε εδώ τα καλά τιπς για όταν θα πάω με τη σύζυγο....kleo,,,,έχει τρελες γυναίκες μην επιμένεις εκτίθεσαι
Mια αναμνηση παλια, κιτρινο γραμμα στο συρταριιιιιιιιιιιιιιιιιιιποιος είναι αυτός ρε ευαγγελια?
Φίλε, στη ζούγκλα που θα είμαι, θέλω δε θέλω, στην άμυνα θα είμαιστην βενεζουέλα όπως και κουβα βραζιλία οι βιτρίνες είναι πολύ ξεπερασμένες,,,,θα καταλάβεις,,,το νου σου,,,θέλει φοβερή άμυνα
Μπααα ο φιλος μας θα παει σε ζουγκλες ,στις ερημιες και στα ρουμανια παρεα με τα κουνουπια ..δεν κινδυνευει...στην βενεζουέλα όπως και κουβα βραζιλία οι βιτρίνες είναι πολύ ξεπερασμένες,,,,θα καταλάβεις,,,το νου σου,,,θέλει φοβερή άμυνα
Φίλε, στη ζούγκλα που θα είμαι, θέλω δε θέλω, στην άμυνα θα είμαι
Καράκας θα είμαι για έναν ύπνο μια νύχτα, στο αεροδρόμιο, οπότε nada. Χμμμ, θα είμαι όμως 2 νύχτες στη Ciudad Bolivar, αλλά επαρχία είναι μωρέ, τι να λέει...
Έτσι πες τα....εκτός αν μας βρει κανά κακό κι εκεί, Παναγία με...! Θα σπρώχνω τίποτε χαζούλες τουριστριούλες στο κουμπάρο, που είναι και αθώο παιδί. Εγώ θα ασχολούμαι με τις θηλυκές αράχνες...πού ξέρεις, μπορεί να με δαγκώσει καμία και να γυρίσω spiderman στην Ελλάδα.Μπααα ο φιλος μας θα παει σε ζουγκλες ,στις ερημιες και στα ρουμανια παρεα με τα κουνουπια ..δεν κινδυνευει...
You never know Αλλά υπάρχει και το π.μ. Εκεί, όχι δε βλέπει.το σαιτ το βλέπει το εταιρο ήμισυ?