• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

ΚΡΟΚ

Member
στην βενεζουέλα όπως και κουβα, βραζιλία, οι βιτρίνες είναι πολύ ξεπερασμένες,,,,θα καταλάβεις,,,το νου σου,,,θέλει φοβερή άμυνα

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Α καλααααα...αμα ξαναπαω θα τις κοιταξω μια μια και θα σας γραψω report:bleh::bleh:

GTS

Member
στην βενεζουέλα όπως και κουβα βραζιλία οι βιτρίνες είναι πολύ ξεπερασμένες,,,,θα καταλάβεις,,,το νου σου,,,θέλει φοβερή άμυνα
Φίλε, στη ζούγκλα που θα είμαι, θέλω δε θέλω, στην άμυνα θα είμαι :D
Καράκας θα είμαι για έναν ύπνο μια νύχτα, στο αεροδρόμιο, οπότε nada. Χμμμ, θα είμαι όμως 2 νύχτες στη Ciudad Bolivar, αλλά επαρχία είναι μωρέ, τι να λέει...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
στην βενεζουέλα όπως και κουβα βραζιλία οι βιτρίνες είναι πολύ ξεπερασμένες,,,,θα καταλάβεις,,,το νου σου,,,θέλει φοβερή άμυνα
Μπααα ο φιλος μας θα παει σε ζουγκλες ,στις ερημιες και στα ρουμανια παρεα με τα κουνουπια ..δεν κινδυνευει...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
A new star is born .

ΚΡΟΚ

Member
Φίλε, στη ζούγκλα που θα είμαι, θέλω δε θέλω, στην άμυνα θα είμαι :D
Καράκας θα είμαι για έναν ύπνο μια νύχτα, στο αεροδρόμιο, οπότε nada. Χμμμ, θα είμαι όμως 2 νύχτες στη Ciudad Bolivar, αλλά επαρχία είναι μωρέ, τι να λέει...

το σαιτ το βλέπει το εταιρο ήμισυ?

GTS

Member
Μπααα ο φιλος μας θα παει σε ζουγκλες ,στις ερημιες και στα ρουμανια παρεα με τα κουνουπια ..δεν κινδυνευει...
Έτσι πες τα....εκτός αν μας βρει κανά κακό κι εκεί, Παναγία με...! Θα σπρώχνω τίποτε χαζούλες τουριστριούλες στο κουμπάρο, που είναι και αθώο παιδί. Εγώ θα ασχολούμαι με τις θηλυκές αράχνες...πού ξέρεις, μπορεί να με δαγκώσει καμία και να γυρίσω spiderman στην Ελλάδα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia