• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αυτο το ειχα διαβασει καποια στιγμη ..αλλα στο μεταξυ εχουν γραφτει και πολλα καινουρια μελη .Κατσε να του ξαναριξω μια ματια .

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Το δικό μου ζώδιο λέει : Καλό θα ήταν να προτιμήσετε κάποιο μέρος ξακουστό για την καθαριότητα, τις πολλές ανέσεις του, αλλά και τη φυσική ομορφιά του

Υπερβολή μωρέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, εδώ πήγα στην Αίγυτπο και έφαγα τα πάντα .

Last edited by a moderator:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ναι και μενα στον Παρθενο δε με επιασε απολυτα .Ειδικα αυτο με τα σπα ...μου φερνουν την απιστευτη βαρεμαρα ..δε μου αρεσουν καθολου ολα αυτα τα μπωτε..

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ναι και μενα στον Παρθενο δε με επιασε απολυτα .Ειδικα αυτο με τα σπα ...μου φερνουν την απιστευτη βαρεμαρα ..δε μου αρεσουν καθολου ολα αυτα τα μπωτε..
Δεν ήξερα ότι είσαι κι εσύ παρθένος. Γι'αυτό σε συμπαθώ :p :clap:
Τα σπα κι εμένα δε μ'αρέσουνε , μόνο οι φυσικές πηγές . Αλλά οι πολλές περιποιήσεις δε μου πάνε στα ταξίδια, θελω περιπέτειες !! Στα γεράματα δηλαδή τί θα κάνουμε;

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ετσι ακριβως ..πεστα πεστα.
παντα μου βγαζει στο ζωδιο μου ηρεμια στα ταξιδια ...ολα ζυγισμενα ..στοιχισμενα ...ναι οντως τα οργανωνω τα ταξιδια μου..αλλα μου αρεσει κ το αλητικο...δε γουσταρω απολυτα το αποστειρωμενο που λενε οτι ταιριαζει στην Παρθενο.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ετσι ακριβως ..πεστα πεστα.
παντα μου βγαζει στο ζωδιο μου ηρεμια στα ταξιδια ...ολα ζυγισμενα ..στοιχισμενα ...ναι οντως τα οργανωνω τα ταξιδια μου..αλλα μου αρεσει κ το αλητικο...δε γουσταρω απολυτα το αποστειρωμενο που λενε οτι ταιριαζει στην Παρθενο.
Eίμαστε αλυτισες παρθενες :bleh:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Βρε παιδια ο Καλσπυρος εχει φτιαξει αυτα τα πολυ ωραια portfolios και δεν μπορω να μπω να τα παρακολουθησω με τιποτα .Θελουν σμικρυνση οι φωτο?Πως μπορει να φτιαξει αυτο...ξερει κανεις?

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Βρε παιδια ο Καλσπυρος εχει φτιαξει αυτα τα πολυ ωραια portfolios και δεν μπορω να μπω να τα παρακολουθησω με τιποτα .Θελουν σμικρυνση οι φωτο?Πως μπορει να φτιαξει αυτο...ξερει κανεις?
Στη "Σενεγάλη" δεν μου ανοίγει και μένα καμία φωτό

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Στη "Σενεγάλη" δεν μου ανοίγει και μένα καμία φωτό
και εμενα εμφανιζονται τεραστιες παντα αρχικα...και αργει να φορτωσει και με παιδευουν....και ετσι αποφευγω να τα ανοιγω συχνα.....οντως κατι πρεπει να γινει με τις φωτο:D

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia