• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

GTS

Member
Δε πας να κανεις μια τελευταια επαναληψη στα Εσπανιολ και να αφησεις τους Εμιρηδες και τους κακομοιρηδες (τα βαζελια δηλαδη ) λεω γω?:bleh:
Ρε δε νυστάζω....περίεργο? Δε νομίζω....τέλος με τα οπαδικά, ξενερώνω ρε σεις. Προτιμώ να σκέφτομαι κάτι άλλο

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
εμενα μου κανει εντυπωση πως ο πριγκιπας απο οτι διαβασα θα ερθει μεσω καϊρου με αεροπλανακι της γραμμης....
Ειναι πριγκιπας σοσιαλιστης...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ρε δε νυστάζω....περίεργο? Δε νομίζω....τέλος με τα οπαδικά, ξενερώνω ρε σεις. Προτιμώ να σκέφτομαι κάτι άλλο
Ναι ναι εσυ προτιμας να σκεφτεσαι κατι αλλο ,εμας τους υπολοιπους μας ρωτησες?Που μας πετας ετσι ασπλαχνα τετοιες φωτο.
Τι ωρα πετας το πρωι?

chrisbd

Member
εμενα μου κανει εντυπωση πως ο πριγκιπας απο οτι διαβασα θα ερθει μεσω καϊρου με αεροπλανακι της γραμμης....
Τι ξεφτιλοπρίγκηπας είναι αυτός, ούτε ένα learjet δεν έχει ....οι βάζελοι να αρχίζουν να μαθαίνουν αράβικα και να αγοράσουν κελεμπίες ...μάλλον έκλεισε η συμφωνία ..αλουαχχατα σαλάμ αλέκουμ κτλ:D

GTS

Member
Ναι ναι εσυ προτιμας να σκεφτεσαι κατι αλλο ,εμας τους υπολοιπους μας ρωτησες?Που μας πετας ετσι ασπλαχνα τετοιες φωτο.
Τι ωρα πετας το πρωι?
5.55...παραλίγο και θα ήταν 6.66....μππρρρρρρρ

Έτσι είμαι εγώ, άσπλαχνος, έχω και μάρτυρες :bleh:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ειναι πολυ καλτ για δυο κορτσούδια να μείνουν στην καρδια της Red Light District?
Εις το Αμστερνταμ?

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ή αλλοι θα χαζευουν εσας!!!!!!!!

Παντως η συγκεκριμενη περιοχη ειναι πολυ ομορφη αρχιτεκτονικα και παραδοσιακη...τα κοριτσια στα κουτια δε μου αρεσαν....σιτεμενες και ψιλογεματουλες.

GTS

Member
Να μας ζήσεις Πρόεδρε!!

Τσάβες: «Ελευθερώθηκα από τον καρκίνο»

Ο ηγέτης της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες δήλωσε πως είναι πλέον ελεύθερος από τον καρκίνο, μόλις τέσσερις μήνες μετά τη χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης ενός κακοήθη όγκου, γεγονός που συγκλόνισε τη χώρα της Νοτίου Αμερικής, ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2012.

«Είμαι ελεύθερος από την ασθένεια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 57χρονος Τσάβες.

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Τσάβες: «Ελευθερώθηκα από τον καρκίνο» - Κόσμος

chrisbd

Member
Σε κάποιους παλιούς τουριστικούς χάρτες του δήμου του Άμστερνταμ τόνιζε ότι όποιος δεν επισκεφθεί την συγκερκιμένη περιοχή είναι σαν να μην είδε την πόλη...;)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος