• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

GTS

Member
Προς Αθηναίους: τι γαμάτη λιακάδα είναι αυτή!!!! Ήμουν για δουλειά Καλλιθέα (παρένθεση, είδα και τη θρυλική boom boom :haha::haha::haha:) και η αυτοκινητάδα στη παραλιακή ήταν όνειρο.....η θάλασσα να λαμπυρίζει, μου΄ρχόταν να βουτήξω μέσα...

Κάτω ο χειμώνας! :haha::bleh::bleh:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Προς Αθηναίους: τι γαμάτη λιακάδα είναι αυτή!!!! Ήμουν για δουλειά Καλλιθέα (παρένθεση, είδα και τη θρυλική boom boom :haha::haha::haha:) και η αυτοκινητάδα στη παραλιακή ήταν όνειρο.....η θάλασσα να λαμπυρίζει, μου΄ρχόταν να βουτήξω μέσα...

Και Θεσσαλονίκη τα ίδια !!!!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Με την κρίση που υπάρχει, το είδαμε και αυτό: Happy hour σε σουβλατζίδικο!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί

Μπα στο Συνταγμα ηταν καλυτερα σημερα... μαλλον εχασες.

varioAthens

Member
βγάλε λίγα και άστα να αερίζονται...είναι η φάση που έχουμε και καλοκαιρινά και χειμερινά ...:cool:
.... την μισώ αυτή τη φάση!!! :mad: Θέλω ένα δωμάτιο-γκαρνταρόμπα που να είναι όλα μέσα και χειμωνιάτικα και καλοκαιρινά για να μην τα ανεβοκατεβάζω συνέχεια!!!
Εδώ καράβια χάνονται...:bleh:

Last edited by a moderator:
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377