• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Αν προσέξεις λίγο καλύτερα την επόμενη φορά, θα δεις ότι είναι δύο κύριες κατηγορίες των Tούρκων αντρών. Αυτοί που περιγράφεις ως ωραίοι (και για τα δικά μου γούστα είναι) και οι άλλοι που μοιάζουν με τον καραγκιόζη. Υπάρχουν και δεν είναι μειοψηφία. Κυκλοφορούν πολλοί στο δρόμο.

Το ίδιο συμβαίνει και με τους Ισπανούς. Είναι αυτοί που έχουν το σουλούπι του Don Quijote και αυτοί που μοιάζουν με τον Sanco Panza :haha:

ετσι ακριβως για τους μεν και για τους δε ....
Γενικά οι Ανατολιτες ομως με το εντονο βλεμμα που κανουν ενα κλικ , ασχετου ομορφιας αντικειμενικης ....
παντως το τουρκοπουλο που εβαλε η Κλεοπατρα ειναι κουκλί και το παραδεχομαι εγω που δεν μου αρεσουν καθολου οι ξανθοι , αλλά το καλό να λεγεται :lol:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Πολύ on-topic το off-topic τελευταία.... Δε μαζέυετε το τουρκόπουλο και όλα τα άλλα σε ένα θέμα? Εδώ είναι off-topic κυρίες μου!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Eτσι και μεις ...ξεφευγουμε απο το θεμα μας ,οταν βλεπουμε τετοιους γειτονες:bleh:

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Πολύ on-topic το off-topic τελευταία.... Δε μαζέυετε το τουρκόπουλο και όλα τα άλλα σε ένα θέμα? Εδώ είναι off-topic κυρίες μου!
βρε τι πάθαμε , αποκτησαμε και χωροφυλακες στο off topic :haha:

Taver ασε να ανοιξει το ματι μας ευχαριστα με κάτι , πηξαμε στη μαυριλα των ημερών , θελουμε και κάτι λάιτ ...:lol:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
για να ανοιξει ευχαριστα η ημερα σας
κλειστε τις τηλεορασεις
Λες γι'ατο να είμαι τόσο ευτυχισμένος άνθρωπος; Γιατί έχω χρόνια να δω τιβι ;)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic