• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ρε Γκτσου και την Τσαπανιδου λιγουρευεσαι; Ελεος, χρειαζεσαι υπνο αμεσα...

GTS

Member
Τώρα μάλιστα! Για τα παπούτσια.. Απλές λιτές γόβες να αναδεικνύουν τα πόδια.. Άλλο χρώμα κατά προτίμηση.. (για την κοπέλα άστο, κάτι έχεις πάθει σήμερα)
Για παπούτσια λέμε σήμερα. Για κοπέλες ελάλησα 1-2 μέρες πριν, μπορείς να ανατρέξεις τα γούστα μου. Και όλες ντυμένες ε....

Άντε, το επόμενο θέμα μετά τα παπούτσια θα είναι η ανακεφαλοποίηση των Ευρωπαϊκών τραπεζών και η τοξική διάρθρωση του EFSF. Την επόμενη εβδομάδα, καληνύχτα σας :bleh:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ρε Γκτσου και την Τσαπανιδου λιγουρευεσαι; Ελεος, χρειαζεσαι υπνο αμεσα...
Ελα ντε!!!!!!!! Ελεος!!! Πανε πεσε ρε αγορι μου , μας κουφανες με το ξυλαγγουρο

manelaki

Member
Ειναι οι Υδροχοοι ταξιδιαρηδες; Και οντως ειναι απ'τους καλυτερους μαζι με τα λιονταρακια :)

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Για παπούτσια λέμε σήμερα. Για κοπέλες ελάλησα 1-2 μέρες πριν, μπορείς να ανατρέξεις τα γούστα μου. Και όλες ντυμένες ε....

Άντε, το επόμενο θέμα μετά τα παπούτσια θα είναι η ανακεφαλοποίηση των Ευρωπαϊκών τραπεζών και η τοξική διάρθρωση του EFSF. Την επόμενη εβδομάδα, καληνύχτα σας :bleh:
To επόμενο θέμα παρακαλώ να είναι τσάντες.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Μια μπύρα ρε παιδια....
Μπίρα βρε κι εσύ? Φουσκώνει πολύ! Κανά μοχίτο?:cool:

άντε να βάλω κι εγώ ένα ζευγαράκι για το οποίο θα εγκατέλειπα την άνεση των αθλητικών και των ορειβατικών που προτιμώ συνήθως!!!!!!

Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης
Μια χαρά σε βρίσκω αν και ήμουν σίγουρη ;) (όχι πως θα τα περπατούσα κι εύκολα!)

Έχουμε και μία εκκρεμότητα... μετά την Αλεξανδρούπολη, ε???
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!:p;):)

Ναι ναι αλίμονο, ντυμένες οι κοπέλες, είπαμε τζέντλεμαν :bleh:, στα πα για το γούστο σου αγαπητέ, το εννοούσα.;)

GTS

Member
ΡΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΕΒΑΛΑ.
Πάρτε λοιπόν για τελευταία φορά μια γυναικάρα με γαμάτα υποδήματα:D και αν σχολιάσετε τίποτε κακό πάλι, θα το δω στον ύπνο μου και θα γίνει μακελειό:bleh::bleh:

Ξυλάγγουρο κι αυτή εε?

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
ΡΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΕΒΑΛΑ.
Πάρτε λοιπόν για τελευταία φορά μια γυναικάρα με γαμάτα υποδήματα:D και αν σχολιάσετε τίποτε κακό πάλι, θα το δω στον ύπνο μου και θα γίνει μακελειό:bleh::bleh:

Ξυλάγγουρο κι αυτή εε?
Θεά! Με δανεικά παπούτσια μεν αλλά θεά! Ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου!:bleh:

Παίδες δεν με ενδιαφέρουν τα παπούτσια! Άμα βάζαμε Ινδούς, ναι! Σας καληνυχτώ! ;)
Αχαχαχα άλλη θεά από δω! Πάρε να χεις! indian male model - Αναζήτηση Google

Καληνύχτα παιδάκια, εύχομαι σε όλους μια πολύ ωραία (αν και νυσταγμένη) Παρασκευή!!!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος