tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Ρε Γκτσου και την Τσαπανιδου λιγουρευεσαι; Ελεος, χρειαζεσαι υπνο αμεσα...
Για παπούτσια λέμε σήμερα. Για κοπέλες ελάλησα 1-2 μέρες πριν, μπορείς να ανατρέξεις τα γούστα μου. Και όλες ντυμένες ε....Τώρα μάλιστα! Για τα παπούτσια.. Απλές λιτές γόβες να αναδεικνύουν τα πόδια.. Άλλο χρώμα κατά προτίμηση.. (για την κοπέλα άστο, κάτι έχεις πάθει σήμερα)
Ελα ντε!!!!!!!! Ελεος!!! Πανε πεσε ρε αγορι μου , μας κουφανες με το ξυλαγγουροΡε Γκτσου και την Τσαπανιδου λιγουρευεσαι; Ελεος, χρειαζεσαι υπνο αμεσα...
To επόμενο θέμα παρακαλώ να είναι τσάντες.Για παπούτσια λέμε σήμερα. Για κοπέλες ελάλησα 1-2 μέρες πριν, μπορείς να ανατρέξεις τα γούστα μου. Και όλες ντυμένες ε....
Άντε, το επόμενο θέμα μετά τα παπούτσια θα είναι η ανακεφαλοποίηση των Ευρωπαϊκών τραπεζών και η τοξική διάρθρωση του EFSF. Την επόμενη εβδομάδα, καληνύχτα σας
Μπίρα βρε κι εσύ? Φουσκώνει πολύ! Κανά μοχίτο?Μια μπύρα ρε παιδια....
Μια χαρά σε βρίσκω αν και ήμουν σίγουρη (όχι πως θα τα περπατούσα κι εύκολα!)άντε να βάλω κι εγώ ένα ζευγαράκι για το οποίο θα εγκατέλειπα την άνεση των αθλητικών και των ορειβατικών που προτιμώ συνήθως!!!!!!
Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!Έχουμε και μία εκκρεμότητα... μετά την Αλεξανδρούπολη, ε???
Ναι ναι αλίμονο, ντυμένες οι κοπέλες, είπαμε τζέντλεμαν , στα πα για το γούστο σου αγαπητέ, το εννοούσα.Για παπούτσια λέμε σήμερα. Για κοπέλες ελάλησα 1-2 μέρες πριν, μπορείς να ανατρέξεις τα γούστα μου. Και όλες ντυμένες ε....
Ελα μη φευγεις θα σου βαλω Ινδο!Παίδες δεν με ενδιαφέρουν τα παπούτσια! Άμα βάζαμε Ινδούς, ναι! Σας καληνυχτώ!
Θεά! Με δανεικά παπούτσια μεν αλλά θεά! Ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου!ΡΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΕΒΑΛΑ.
Πάρτε λοιπόν για τελευταία φορά μια γυναικάρα με γαμάτα υποδήματα και αν σχολιάσετε τίποτε κακό πάλι, θα το δω στον ύπνο μου και θα γίνει μακελειό
Ξυλάγγουρο κι αυτή εε?
Αχαχαχα άλλη θεά από δω! Πάρε να χεις! indian male model - Αναζήτηση GoogleΠαίδες δεν με ενδιαφέρουν τα παπούτσια! Άμα βάζαμε Ινδούς, ναι! Σας καληνυχτώ!