• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Δε σας τη σπάω κι ούτε θέλω να παρεκκλίνω την παπουτσο-κουβέντα σας, αλλά τώρα το είδα και απλώς σχολιάζω:

Αλήθεια, αυτή η παγκόσμια πατέντα να έχουμε πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα πώς προέκυψε??? :roll:
Δεν είναι παγκόσμια πατέντα. Και σε αρκετές άλλες χώρες υπάρχουν δύο πρωτεύουσες (πρωτεύουσα και τύπου-συμπρωτεύουσα) όπου, όμως, οι όροι έχουν πραγματική σημασία, υπάρχει επιμερισμός αρμοδιοτήτων, υπηρεσιών, κλπ. Κάτι που στην Ελλάδα, φυσικά, δεν συμβαίνει. Και δε μιλάω αποκλειστικά για την "συμπρωτεύουσα" αλλά για την αποκέντρωση.

Τέλος σχολίου, συνεχίστε. :)

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ

varioAthens

Member
Δε σας τη σπάω κι ούτε θέλω να παρεκκλίνω την παπουτσο-κουβέντα σας, αλλά τώρα το είδα και απλώς σχολιάζω:

Δεν είναι παγκόσμια πατέντα. Και σε αρκετές άλλες χώρες υπάρχουν δύο πρωτεύουσες (πρωτεύουσα και τύπου-συμπρωτεύουσα) όπου, όμως, οι όροι έχουν πραγματική σημασία, υπάρχει επιμερισμός αρμοδιοτήτων, υπηρεσιών, κλπ. Κάτι που στην Ελλάδα, φυσικά, δεν συμβαίνει. Και δε μιλάω αποκλειστικά για την "συμπρωτεύουσα" αλλά για την αποκέντρωση.

Τέλος σχολίου, συνεχίστε. :)
Βάλε κανα παπούτσι κι εσύ! ;)

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία

varioAthens

Member
Πες μας σοβαρά τώρα, σ'αρέσει κανένα από αυτά?

(Έχω γίνει και πολύ γκέυ σήμερα, το ξέρω.)

Κοίτα, δεν θα το βάλω και σε συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων, αλλά στα underground μαγαζιά που γουστάρω, εννοείται θα βάλω ότι πιο εκκεντρικό!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα