GTS
Member
Ναι, δε βάζω καθημερινά πρακτικά παπούτσια. Μιλάμε για σπέσιαλ καταστάσεις τώρα....αλλιώς κι εμένα τα δικά μου αγαπημένα είναι τα Nike μουΕχει γουστο παντως ο GTS. Μονο ψηλοτακουνα βαζεις ομως
Ναι, δε βάζω καθημερινά πρακτικά παπούτσια. Μιλάμε για σπέσιαλ καταστάσεις τώρα....αλλιώς κι εμένα τα δικά μου αγαπημένα είναι τα Nike μουΕχει γουστο παντως ο GTS. Μονο ψηλοτακουνα βαζεις ομως
Αυτο προσπαθησε να γινει χτυπημα κατω απο τη μεση...Σωστά, και τα εκκεντρικά μαγαζιά του Λονδίνου είναι εντελώς κιτς!!!
Δε τα βρίσκω εκεί, μα το Θεό, τα βρίσκω τυχαία....απλά τυχαίνει με τον κύριο (ή κυρία δε ξέρω) να έχουμε το ίδιο γούστο, εγώ φταίω??ρε GTS εχεις πιασει το site του Louboutin και το ξεσκιζεις!!
Προσοχη γιατι αυτος μηνυει κιολας!
Καλα εκανες κι εγραψες ολο αυτο τον προλογο... μπας και μας πεισεις οτι μας αρεσει...Δεν ειναι κακο να ψωνιζεις απο το ιντερνετ........ Επισης και οταν πηγαινεις στο Λονδινο (στη Μεκκα της μοδας για μενα)
Irregular Choice
Επισης αγορια θα ηθελα να επισημανω οτι οπως σε πολλα αλλα πραγματα ετσι και στη μοδα , οτι δεν καταλαβαινουμε-αντιλαμβανομεθα δεν χρειαζεται και να το χλευαζουμε...
Ευχαριστω
(ενα παπουτσακι για τα αγορακια)
Ρε σου αρεσει και η Kim Kardashian???Δε τα βρίσκω εκεί, μα το Θεό, τα βρίσκω τυχαία....απλά τυχαίνει με τον κύριο (ή κυρία δε ξέρω) να έχουμε το ίδιο γούστο, εγώ φταίω??
Α ρε Γκτσου, μοιαζεται κιολας...Ρε σου αρεσει και η Kim Kardashian???
Λοιπον ο κυριος Louboutin
Ναι, έχουμε κι οι δυο μαλλί μπούκλα...Α ρε Γκτσου, μοιαζεται κιολας...