fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Τι παθατε καλε με τα γλυκά σήμερα;
Ο καιρός κορίτσι μου, πρέπει να γλυκαθούμε κάπως!Τι παθατε καλε με τα γλυκά σήμερα;
Εγώ είμαι παγωτατζούΟ καιρός κορίτσι μου, πρέπει να γλυκαθούμε κάπως!
Εγώ χτες πάντως τσάκισα πολλά σοκολατοειδή..
Ονειρεύομαι παγωτό γιαούρτι αγριοκέρασο με νουτέλα....Εγώ είμαι παγωτατζού
Πωπω ναι αυτο το εχω στα υποψιν αλλα ειμαι σε διαιτα τωρα... περιμενω να χασω κανα κιλο...Αν θες να ζήσεις τη μαγεία του magnolia bakery στην Ελλαδα ανεβα μέχρι την πλατεία στο Κεφαλαρι
Η κυρία που έχει το μαγαζί ήταν πρώην μαθήτρια της ιδιοκτήτριας του Magnolia
Hamptons Cupcakes - Greece's destination for the original american cupcakes
Πόσοι σαλσομαραθώνιοι χρειάζονται μετά για να κάψεις αυτό το όργιο θερμίδων;Ονειρεύομαι παγωτό γιαούρτι αγριοκέρασο με νουτέλα....
Ωχ Παναγία μου!
Η Πατρα σου πεφτει μακρυα για ενα παγωτακι στο Μαθιο...Εγώ είμαι παγωτατζού
Σιγα τις θερμιδες καλε. Ειπε η κοπελα "παγωτο γιαουρτι" γιαουρτακι ειναι, διαιτητικο. "Αγριοκερασο", φρουτακι δηλαδη. Και λιγη νουτελα ετσι για τη γλυκαΠόσοι σαλσομαραθώνιοι χρειάζονται μετά για να κάψεις αυτό το όργιο θερμίδων;
Όλη την βδομάδα γίνεται σαλσανισμός για να μπορώ να οργιάζω τα ΣΚ και ειδικά τις Κυριακές! Αλήθεια!!!Πόσοι σαλσομαραθώνιοι χρειάζονται μετά για να κάψεις αυτό το όργιο θερμίδων;
Η οποία τι είναι;κακάο,αμύγδαλο και φουντούκι....έχεις δίκιο τελικάΣιγα τις θερμιδες καλε. Ειπε η κοπελα "παγωτο γιαουρτι" γιαουρτακι ειναι, διαιτητικο. "Αγριοκερασο", φρουτακι δηλαδη. Και λιγη νουτελα ετσι για τη γλυκα
Χαιρομαι που με συμπληρωνεις! Τι πιο υγειινο απο γαλα, κακαο και ξηρους καρπους! Τα'χουμε παρεξηγησει τελικα τα φαγηταΗ οποία τι είναι;κακάο,αμύγδαλο και φουντούκι....έχεις δίκιο τελικά