varioAthens
Member
Φαντάσου σκηνή.... τον Ξιφαρα να κρεμιεται απο τα φτερα του αεροπλανου!
Και βρηκες Γαλλο; Ημαρτον...Για να μη λεει ο GTS οτι ξενυχταμε στο οφ τοπικ οσες δεν εχουμε αντρα
μεχρι να σκασει μυτη στην Ελλαδα ο Ινδος της vario , καλος και ο ΓάλλοςΚαι βρηκες Γαλλο; Ημαρτον...
Χρήστο που τον θυμηθηκες το Ξιφαρά ;
Υπάρχουν και γραφεία που είναι ανοιχτά και ΣΚ ρε Λίτσα...εδω ειμαι βρε... Πηγα εφορια... τελειωσα σε 3 λεπτα!! Απιστευτο!
Στο αστυνομικο τμημα μας την εκαναν βεβαια. Μονο την Τεταρτη ειναι ανοικτο το γραφειο διαβατηριων ΑΠΟΓΕΥΜΑ !!
ΕΛΕΟΣ!
Στο πλευρο του πολιτη παντα!
Ναι βρε φίλε μου !! Αυτός μου είπε μόνο καθημερινές και με εξόργισε ! Ασε που επέμενε κιόλας ! Τελικά στο ιντερνετ γραφει ότι λειτουργεί και Σαββατο. Θα πάω αύριο το πρωίΥπάρχουν και γραφεία που είναι ανοιχτά και ΣΚ ρε Λίτσα...
Είμαι καλό παιδί Μαρία, δε νυχτοπερπατάω... Καλά χθες ιδίως, με το που κάθησα στο καναπέ με πήρε ο ύπνος...αλλά και εδώ ψόφια τα πράγματα, μετά τις 12.00 κοιμήθηκαν όλα τα κορίτσια...M αρέσει GTS που συμμετέχεις στο βρικόλιασμα, απλά το κάνεις το πρωί!
Αττική - Γλυφάδα (Ελληνικό) - Γραφεία Διαβατηρίων και Ωράριο ΛειτουργίαςΝαι βρε φίλε μου !! Αυτός μου είπε μόνο καθημερινές και με εξόργισε ! Ασε που επέμενε κιόλας ! Τελικά στο ιντερνετ γραφει ότι λειτουργεί και Σαββατο. Θα πάω αύριο το πρωί