ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
με πείραν εθελοντή στο Euro2012! άντε να περάσει κι η ελλάδα τώρα στα τελικά
Πότε βρήκες? μετά τον Οκτώβρη? συνεχίζει το δρομολόγιο η ήζυ?Easy jet αγαπητέ! Από κει που πλήρωνες 200 ευρώ πληρώνεις 70....Παρεπιπτόντως, η ανακοίνωση του δρομολογίου έγινε λίγο μετά που μου έλεγε η Έρση ότι θα μου χρωστάει χάρη αν μπορώ να βρω απευθείας SKG-CDG με λιγότερο από 100 ευρώ..Εγώ το έκανα λες;
Θα σε έχουμε υπόψη αν περάσει η Ελλάδα ...με πείραν εθελοντή στο Euro2012! άντε να περάσει κι η ελλάδα τώρα στα τελικά
Και τα 3 υπάρχουν, από μερικές φορές το καθένα. Πραγματικά, ο επόμενος που θα τα ξαναβάλει θα φάει βρισίδι!
Φοβάται μην τον ξεφουσκώσω και χάσει την εμπειρία της αυτόνομης πτήσης ως αερόστατο..Μπα κάνουμε και διακρίσεις τώρα Μέγιστε ??????
γιατί ο επόμενος ????
Φοβάται μην τον ξεφουσκώσω και χάσει την εμπειρία της αυτόνομης πτήσης ως αερόστατο..
Αντε να πάνε τα φαρμάκια κάτω
[media=youtube]O3OYZyRzZ1k[/media] ...ίδα (και άκουσα) μια από δαύτες στην Κύπρο...
Όχι, ισχύει ότι σταματάνε τον Οκτώβριο! Εννοούσα ότι τα θέματα για Παρίσι πλήθυναν λογικά χάρη στο δρομολόγιο αυτό..Πότε βρήκες? μετά τον Οκτώβρη? συνεχίζει το δρομολόγιο η ήζυ?
Στον πάτο τους έχει γουρούνια. Τι θα πρέπει να πω μετά στον Hydro;Η φτώχια βλέπει θέλει κάλοπέραση φίλε Σπύρο και σαγιονάρα πρώτη