• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
με πείραν εθελοντή στο Euro2012! άντε να περάσει κι η ελλάδα τώρα στα τελικά ;)

Borealis

Member
Easy jet αγαπητέ! Από κει που πλήρωνες 200 ευρώ πληρώνεις 70....Παρεπιπτόντως, η ανακοίνωση του δρομολογίου έγινε λίγο μετά που μου έλεγε η Έρση ότι θα μου χρωστάει χάρη αν μπορώ να βρω απευθείας SKG-CDG με λιγότερο από 100 ευρώ..Εγώ το έκανα λες; ;)
Πότε βρήκες? μετά τον Οκτώβρη? συνεχίζει το δρομολόγιο η ήζυ?

amsterdam

Member
Και τα 3 υπάρχουν, από μερικές φορές το καθένα. Πραγματικά, ο επόμενος που θα τα ξαναβάλει θα φάει βρισίδι!
Μπα κάνουμε και διακρίσεις τώρα Μέγιστε ??????
γιατί ο επόμενος ????
Φοβάται μην τον ξεφουσκώσω και χάσει την εμπειρία της αυτόνομης πτήσης ως αερόστατο..

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
χαχαχα, είχα σκοπό να ανοίξω καμία καντίνα έξω από το στάδιο, να πουλάω το κλασικό βρώμικο/φραπέ για τους έλληνες ;)

το άλλο σάββατο θα ξέρω που θα με βάλουν ;)

XRISTOS71

Member
Φοβάται μην τον ξεφουσκώσω και χάσει την εμπειρία της αυτόνομης πτήσης ως αερόστατο..

Σωστός ....
Τωρα με την κρίση μάλλον πλησιάζει και η μέρα που πρέπει να ξανανοίξουμε εκείνο το θέμα με τα τούμπανα !!!!!! τι λές ?????

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Πότε βρήκες? μετά τον Οκτώβρη? συνεχίζει το δρομολόγιο η ήζυ?
Όχι, ισχύει ότι σταματάνε τον Οκτώβριο! Εννοούσα ότι τα θέματα για Παρίσι πλήθυναν λογικά χάρη στο δρομολόγιο αυτό..

XRISTOS71

Member
Μεσα σε όλα έγινε και αυτό !!!!!!!!!

Συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική ο Μάκης Ψωμιάδης

Συνελήφθη από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος καταζητούταν για σωρεία παραβάσεων μεταξύ αυτών και τα στημένα παιχνίδια.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ. ο καταζητούμενος βάσει διεθνούς εντάλματος σύλληψης συνελήφθη στη μονοκατοικία που είχε νοικιάσει πριν από ένα μήνα, στην οδό Ηλέκτρας και Ανθέων στην Ανάβυσσο.

Αυτή την ώρα βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, ενώ αύριο θα περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα.
Ο Μάκης Ψωμιάδης εισερχόμενος στη ΓΑΔΑ δήλωσε «Είμαι πολιτικός κρατούμενος, δεν έχω καμιά σχέση με τα στημένα, απορώ γιατί είμαι εδώ σήμερα, είναι μια πλεκτάνη εναντίον μου».

Ακολουθεί ενα σύντομο βιογραφικό του αγαπούλα που αξίζει να το διαβάσει κάποιος

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική ο Μάκης Ψωμιάδης - Ελλάδα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios