• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Easy jet αγαπητέ! Από κει που πλήρωνες 200 ευρώ πληρώνεις 70....Παρεπιπτόντως, η ανακοίνωση του δρομολογίου έγινε λίγο μετά που μου έλεγε η Έρση ότι θα μου χρωστάει χάρη αν μπορώ να βρω απευθείας SKG-CDG με λιγότερο από 100 ευρώ..Εγώ το έκανα λες; ;)

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Μιά χαρά τα λές!!
καλά εσύ πως και δεν ψήφισες στο summer vs winter;;δε σε πήρε το μάτι μου κατά κει...
Για να το ψάξω...Αν και δε νομίζω να γίνει τίποτα και να ψηφίσω. Το καλοκαίρι κι ο καύσωνας είναι δεδομένα ό,τι και να κάνουμε :haha:

amsterdam

Member
Πώς μπορείς να πείσεις τους κατοίκους μίας χώρας να συμμετέχουν στην απογραφή πληθυσμού και μάλιστα… ηλεκτρονικά; Στην Ελλάδα περιοριστήκαμε σε κλασικά διαφημιστικά σποτ -μάλλον γιατί δεν ήταν εφικτή η online απογραφή- στην Ουγγαρία όμως η Στατιστική Υπηρεσία επέλεξε κάτι πιο… «kinky» για να προωθήσει το νέο τρόπο απογραφής μέσω Internet. Στο διαφημιστικό video, μία κοπέλα τόπλες με κόκκινο εσώρουχο, δαντελωτές μαύρες κάλτσες και… μαστίγιο ανοίγει την πόρτα και υποδέχεται τον απογραφέα. Πώς συνεχίζει το διαφημιστικό; Βλέποντας το… θέαμα, ο απογραφέας παραδέχεται ότι ήρθε σε «ακατάλληλη στιγμή» και προτείνει στην κοπέλα να συμπληρώσει τα στοιχεία της… online. Μάλιστα… μάλιστα…

Last edited by a moderator:

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
earth

ας τα να πανε..... αλλα το πιο έντονο που προσεξα ήταν τα αγγλικά του....και η προφορά (την οποία αρχίζω και την έχω και εγώ:() και η "κατευθείαν μετάφραση" από ελληνικά (μαζί με τα στοιχεία νοοτροπίας!!!!!! :D)

amsterdam

φοβερά και τα τρία...το τρίτο υπάρχει στο φόρουμ νομίζω ..

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
earth

ας τα να πανε..... αλλα το πιο έντονο που προσεξα ήταν τα αγγλικά του....και η προφορά (την οποία αρχίζω και την έχω και εγώ:() και η "κατευθείαν μετάφραση" από ελληνικά (μαζί με τα στοιχεία νοοτροπίας!!!!!! :D)
Βρε do this hole!!:haha::haha:
Αφασία ο τύπος!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378