zmaria
Member
Μόνο για γάμους ευχόμαστε?έβαλε καμιά φώτο? γιατι δεν τη βλέπω? τι, γάμου ειναι?
Μόνο για γάμους ευχόμαστε?έβαλε καμιά φώτο? γιατι δεν τη βλέπω? τι, γάμου ειναι?
Να δω τι άλλα καταφανή ψέμματα θα ξεστομίσουν όσοι δε θέλουν να αλλάξει τίποτα σ' αυτή τη χώρα... Δεν υπάρχει λόγος να μπω σε σοβαρή επιχειρηματολογία, ο τύπος και τα στοιχεία του αποδεικνύουν από μόνα τους τη σοβαρότητά τους.
καλά εσύ δεν είσαι κι ο κανόνας..με μαύρη της Sky team κ να πηγαίνεις με αλβανούς..μην το πεις παραέξω σε άλλα φόρουμ...Υπάρχουν κι άλλες λύσεις... Δες πως θα πάω εγώ την πρώτη φορά ας πούμε
καλά μη με βαράτε..μια μαντεψιά έκανα..ρώτησα αν είναι φωτο κ τι απεικονίζει...Μόνο για γάμους ευχόμαστε?
Καλέ δεν βαράμε κι εγώ μια ερώτηση έκανα!καλά μη με βαράτε..μια μαντεψιά έκανα..ρώτησα αν είναι φωτο κ τι απεικονίζει...
Όλο του χωνεστε του Μεγιστου και αύριο θα είναι κατσουφηςSamion said:καλά εσύ δεν είσαι κι ο κανόνας..με μαύρη της Sky team κ να πηγαίνεις με αλβανούς..μην το πεις παραέξω σε άλλα φόρουμ...
εμείς βαράμε όμως..έκανες ερώτηση που δεν ήξερες την απάντηση? σαν ρητορική μου φανηκε..Καλέ δεν βαράμε κι εγώ μια ερώτηση έκανα!
ίσα ισα..του δείχνω τον Ορθό δρόμο (της Sky Team κ της ΑΖ δηλ.) αλλά αρνείται να δει το συμφέρον του.προς το παρόν.. να μην πηγαινει κ χαμένη η μαύρη..Όλο του χωνεστε του Μεγιστου και αύριο θα είναι κατσουφης
:love1:Υπάρχουν κι άλλες λύσεις... Δες πως θα πάω εγώ την πρώτη φορά ας πούμε
Και ρητορική να 'ναι, παραμένει ερώτηση!!εμείς βαράμε όμως..έκανες ερώτηση που δεν ήξερες την απάντηση? σαν ρητορική μου φανηκε..
ταβερχειροκροτητρια....σε περιμένω στη γωνία.:love1:
Έλα!! Κι ήμουν έτοιμη να ραφτώ!Αδέρφια δεν παντρευομαι !!