tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Άγιος Μαυρίκιος
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Προσεχε τι γραφεις. Μπορει να υπαρξουν παρεξηγησεις...Έλα!! Κι ήμουν έτοιμη να ραφτώ!
Προσεχε τι γραφεις. Μπορει να υπαρξουν παρεξηγησεις...Έλα!! Κι ήμουν έτοιμη να ραφτώ!
Μου αρέσει βρε μπαγασα που δεν χάνεις το χιούμορ σου με όλα τα αλλα ....tripakias said:Προσεχε τι γραφεις. Μπορει να υπαρξουν παρεξηγησεις...
Έλα και γω θα σε περιμένω με ένα τζιν φις , fish , fizz στο χέριταβερχειροκροτητρια....σε περιμένω στη γωνία.
Έλα!! Κι ήμουν έτοιμη να ραφτώ!
Που να σου έλεγε...θα πάω να ψωνιστώΠροσεχε τι γραφεις. Μπορει να υπαρξουν παρεξηγησεις...
Με λίγα λόγια θα γίνουμε κινέζοι αφού έχουμε επάρκεια σε ρύζι αλλά στο μαλακό σιτάρι τι γίνεται μόνο ό ένας στους 3 θα τρώει ψωμί ....για τα κρέατα δεν έιδα κάτι, δεν το πολυέψαξα κιόλας, αλλά γνωρίζω ότι το 85% των αναγκών μας σε μοσχαρίσιο το εισάγουμε.......Βέβαια αν τα μοσχάρια που διαλύσαν τους συνεταιρισμούς στην Ελλάδα (και τη ΠΑΣΕΓΕΣ) τα σφάζαμε και αυτά μπορεί κάτι να γινόταν....
1,2 δις ευρω ειναι οι ετησιες μας εισαγωγες κρεατος...Με λίγα λόγια θα γίνουμε κινέζοι αφού έχουμε επάρκεια σε ρύζι αλλά στο μαλακό σιτάρι τι γίνεται μόνο ό ένας στους 3 θα τρώει ψωμί ....για τα κρέατα δεν έιδα κάτι, δεν το πολυέψαξα κιόλας, αλλά γνωρίζω ότι το 85% των αναγκών μας σε μοσχαρίσιο το εισάγουμε.......Βέβαια αν τα μοσχάρια που διαλύσαν τους συνεταιρισμούς στην Ελλάδα (και τη ΠΑΣΕΓΕΣ) τα σφάζαμε και αυτά μπορεί κάτι να γινόταν....
Μην το λες σε μένα εγώ έχω κάνει ήδη ένα κοτέτσι να θρέψω την οικογένεια .....και πάμε και για αρνάκια τώρα ......σε κάποιους άλλους να τα λες ...ονόματα να μη λέμε....:roll:1,2 δις ευρω ειναι οι ετησιες μας εισαγωγες κρεατος...