• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά

alliaks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μίκυ Σίτυ
Ταξίδι-Όνειρο
Λιμνούπολη
το εχουμε τιμησει απο το maple syrup απο το συγκεκριμενο σουπερμαρκετ
Θελουμε ομως το real thing !!
Οσο για τη κοπελα στη φωτο ....ειναι πολυ αγρια! Εμεις ειμαστε ηρεμοΤΑΤΕΣ!
Το ρήαλ θινγκ είναι κάτι ασυναγώνιστο. Καπνιστό, καραμελωμένο, όχι υπερβολικά γλυκό, καθώς και με μια αίσθηση ανθρακικού. Οι τηγανίτες πάνω στις οποίες ξαπλώνει, πρέπει να είναι απαραιτήτως σπιτικές και ουχί από έτοιμο μείγμα.
Επίσης να αναφέρω τη μακροχρόνια στενή φιλία που δένει το ρήαλ θινγκ σφενδάμι με το χοιρινό κρέας.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
A καλέ έχω μείνει εκεί!! Το dormitory ήταν πολύ καλό, εσύ Ευαγγελία έμενες σε πριβέ; Γενικά μου άρεσε πάντως:roll:
σε πριβε ειχαμε κλεισει τρομαρα μας....... Μονο η σκαλα εξωτερικα και το ντεκορ το σαπιο μου αρεσε. 3000 αραχνες στο δωματιο , ειχαν πιασει μαγιασιλη τα επιπλα
Istanbul. με αφιέρωμα σε φαγητά
τώρα στο travel channel της nova
το εχει δειξει 200 φορες σιχτηρ!

XRISTOS71

Member
ευαγγελια said:
σε πριβε ειχαμε κλεισει τρομαρα μας....... Μονο η σκαλα εξωτερικα και το ντεκορ το σαπιο μου αρεσε. 3000 αραχνες στο δωματιο , ειχαν πιασει μαγιασιλη τα επιπλα

το εχει δειξει 200 φορες σιχτηρ!
201 τότε ......

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Το ρήαλ θινγκ είναι κάτι ασυναγώνιστο. Καπνιστό, καραμελωμένο, όχι υπερβολικά γλυκό, καθώς και με μια αίσθηση ανθρακικού. Οι τηγανίτες πάνω στις οποίες ξαπλώνει, πρέπει να είναι απαραιτήτως σπιτικές και ουχί από έτοιμο μείγμα.
Επίσης να αναφέρω τη μακροχρόνια στενή φιλία που δένει το ρήαλ θινγκ σφενδάμι με το χοιρινό κρέας.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εεεε δεν τρωγεσαι ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ!!
μας πεθανες βραδιατικα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.618
Μέλη