dmdoc
Member
Μετά τα κουρίτσα,βγήκε και ένας τύπος που λούζεται στο site!!!!
ειπαμε ερως......με τα φιλακια μας με τις καρδουλες μας, σκετη γλυκα ειναι
ΕΛΑ δεν εισαι σε φορμα....Γιατρε μου σε χανω,πρεπει να το κοιταξω.
Πωπω τι φωναρα!
Κοριτσιαααα ουουυυυυυ παρτε τη φολα
Maverick Hostel - Welcome to Maverick Hostel Budapest
έτσι έτσι! Δυνατά!Πωπω τι φωναρα!
Το ρήαλ θινγκ είναι κάτι ασυναγώνιστο. Καπνιστό, καραμελωμένο, όχι υπερβολικά γλυκό, καθώς και με μια αίσθηση ανθρακικού. Οι τηγανίτες πάνω στις οποίες ξαπλώνει, πρέπει να είναι απαραιτήτως σπιτικές και ουχί από έτοιμο μείγμα.το εχουμε τιμησει απο το maple syrup απο το συγκεκριμενο σουπερμαρκετ
Θελουμε ομως το real thing !!
Οσο για τη κοπελα στη φωτο ....ειναι πολυ αγρια! Εμεις ειμαστε ηρεμοΤΑΤΕΣ!
σε πριβε ειχαμε κλεισει τρομαρα μας....... Μονο η σκαλα εξωτερικα και το ντεκορ το σαπιο μου αρεσε. 3000 αραχνες στο δωματιο , ειχαν πιασει μαγιασιλη τα επιπλαA καλέ έχω μείνει εκεί!! Το dormitory ήταν πολύ καλό, εσύ Ευαγγελία έμενες σε πριβέ; Γενικά μου άρεσε πάντως:roll:
το εχει δειξει 200 φορες σιχτηρ!Istanbul. με αφιέρωμα σε φαγητά
τώρα στο travel channel της nova
201 τότε ......ευαγγελια said:σε πριβε ειχαμε κλεισει τρομαρα μας....... Μονο η σκαλα εξωτερικα και το ντεκορ το σαπιο μου αρεσε. 3000 αραχνες στο δωματιο , ειχαν πιασει μαγιασιλη τα επιπλα
το εχει δειξει 200 φορες σιχτηρ!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Το ρήαλ θινγκ είναι κάτι ασυναγώνιστο. Καπνιστό, καραμελωμένο, όχι υπερβολικά γλυκό, καθώς και με μια αίσθηση ανθρακικού. Οι τηγανίτες πάνω στις οποίες ξαπλώνει, πρέπει να είναι απαραιτήτως σπιτικές και ουχί από έτοιμο μείγμα.
Επίσης να αναφέρω τη μακροχρόνια στενή φιλία που δένει το ρήαλ θινγκ σφενδάμι με το χοιρινό κρέας.