• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v4. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Σύμφωνα με τους Σύριους, το Ισραήλ προχώρησε σε βομβαρδισμούς κοντά στην Δαμασκό.

Ναι, πρόκειται για την πατρίδα των βρομερών μιασμάτων που κάνουν απεργία πείνας στο σύνταγμα και μας χαλάνε την ατμόσφαιρα.
Βέβαια αυτοί δεν φτύνουν, βρίζουν ούτε κλέβουν, οπότε περνάνε στα μικρά γράμματα.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί

XristinaK

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Βέβαια αυτοί δεν φτύνουν, βρίζουν ούτε κλέβουν, οπότε περνάνε στα μικρά γράμματα.
Αν από όλη την ιστορία ζωής του Ν.Ρωμανού επιλέγουμε να αναφέρουμε αυτά, τότε κυβέρνηση-τηλεόραση κάνουν καλά τη δουλειά τους, δυστυχώς...
Ένας νέος άνθρωπος κάνει απεργία πείνας και η κοινωνία οφείλει να τον ακούσει.
Αυτό τώρα το διάβασα::rolleyes-80:
http://www.koutipandoras.gr/article...yse-parkoyr-se-ehthro-tis-taxis-ki-anakalypse

Last edited:

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Αναφερόμουν στις πορείες/καταστροφές/πλιάτσικα απο αγνώστους Χ (ασφαλίτες και μή). Είπα, δεν θα ξαναμιλήσω για τον Ρωμανό.
(έχει φτύσει ο Ρωμανός; )

Αλλά μεταξύ μας, είμαι τσαντισμένος με τον εαυτό μου, που αφιέρωσα Χ αναρτήσεις στον Ρωμανό και μόνο τώρα σκέφτηκα να γράψω για την απαράδεκτη στάση της προοδευτικής Ευρώπης απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους.
Τόσοι νέοι εξαθλιωμένοι, ξεριζωμένοι άνθρωποι κάνουν απεργία πείνας και η Ευρωπαϊκή κοινωνία οφείλει να τους ακούσει.

@tripakias
πού τον ξέθαψες αυτόν ; :D

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Εδω είχανε και "αεράμυνα" όπως αναφέρουν οι έγκριτοι δημοσιογράφοι. :shock:
Θα τους πήρε τα δικαιώματα για τις ταινίες του statham το star και έχουν λαλήσει.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μετα το ΝΔ ή Δραχμη, εχουμε το καινουριο διλημμα νεο συνταγμα ή Τσιπρας απο τον Σαχλαμαρα. Ποιοι στοκοι ψηφιζουν αυτον τον γελοιο ρε πουστη μου;

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Μία ώρα χθες το μεσημέρι από Αριστοτέλους για Χαριλάου. Πιο γρήγορα πας Κων/πολη!

chrisbd

Member
Ναι, αλλά άμα γίνει το μετρό;; ποιος σας πιάνει .... αλήθεια απο που θα περνάει το μετρό;; απο νέα Εγνατία η απο Βασιλίσσης Όλγας;;

Οκ τώρα το έψαξα και το είδα...

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ναι, αλλά άμα γίνει το μετρό;; ποιος σας πιάνει ....
Όταν θα γίνει το μετρό, εγώ - τουλάχιστον - δεν θα το χρειάζομαι: Θα ταξιδεύω με φτερά!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα