chrisbd
Member
Έλα τώρα baba μη γκρινιάζεις ... σε 5-6 χρόνια θα είναι έτοιμο...η βασική γραμμή..n' est pas?
Last edited:
Ουουουου... η τρύπα του Κούβελα πιο γρήγορα προχωρούσε!Έλα τώρα baba μη γκρινιάζεις ... σε 5-6 χρόνια θα είναι έτοιμο...η βασική γραμμή..n' est pas?
Αυτό το κρατάνε για την επέκταση που θα κάνουν στη Χαλκιδική!αν είναι έτσι όλο δεν πειραζει που δεν έχει γραμμές και μάρμαρα ....τα μάρμαρα μπαίνουν γρήγορα αν έχεις λεφτά και όσο για τρενο ας βάλουν αυτό αρχικά...
Επιστολή αδελφής Φώτη Ανδρικόπουλου:
«Eίμαι η αδερφή του φαντάρου που σκοτώθηκε στο Βόλο από την Πάτρα.
Μας ειδοποίησαν από την ΔΕΗ ότι δεν δικαιούμαστε το πολύτεκνο γιατί είμαστε τρία παιδιά τώρα,και δεν είμαστε τέσσερα.
Όταν μπήκαν τα λεφτά του Φώτη για τα έξοδα που έβαλε ο στρατός τα 13.000 τα 3.000 τα πήρε η εφορία πριν μπουν στον λογαριασμό.
ΝΤΡΟΠΗ,ΑΙΣΧΟΣ.. Όταν χάνονται τέτοια παιδιά ΗΡΩΕΣ όταν μας αποκάλεσαν το παιδί μας και το κράτος κοιτάει από που να μαζέψει χρήματα.. ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗ!!!!!.. Θα θέλαμε να μαθευτεί στον κόσμο σε τι άθλια χώρα ζούμε όταν χάνονται τα παιδιά μας…»
http://www.patrastimes.gr/arthro.php?id=78710
Η απολυτη παρακμη. Τοση σαπιλα δεν χωρα ουτε στους εφιαλτες μου. Οι επικειμενες εκλογες ειναι η τελευταια ευκαιρια να τους στειλουμε εκει οπου ανηκουν. Στα τσακιδια...
Μη βάζεις ιδέες και συ τώρα ....είμαστε και πολύτεκνοι...Γιατί δε σημαδεύουν στα στρατόπεδα όλους τους πολύτεκνους, ώστε να μην χάνει το κράτος λεφτά από τα επιδόματα πολύτεκνων;
συμφωνώ σε όλα .... απλά φοβάμαι και την νέα σαπίλα που έρχεται (και δεν εννοώ τον Τσίπρα αλλά τους συν αυτώ έστω κάποιους απο αυτούς) ... και το έχω ξαναπεί μακάρι να κάνω λάθος θα είμαι ο πρώτος που θα το παραδεχτεί...Η απολυτη παρακμη. Τοση σαπιλα δεν χωρα ουτε στους εφιαλτες μου. Οι επικειμενες εκλογες ειναι η τελευταια ευκαιρια να τους στειλουμε εκει οπου ανηκουν. Στα τσακιδια...