• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v4. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

GTS

Member
Σε μια θρησκευτική τελετή πήγε, δε προσκύνησε κι όλας την εικόνα της Παναγίας με δάκρυα στα μάτια. Σέβεται ο άνθρωπος και καλά κάνει, την πίστη εκατομμυρίων συνανθρώπων του, δε σημαίνει ότι είναι υποκριτής. Υποκριτές δήθεν πιστοί είναι κάτι Σαμαράδες, Καμμένοι και Νικολόπουλοι, που κάθε 15αύγουστο επικαλούνται τη βοήθεια της Παναγίας για να βγει η χώρα μας από τη κρίση....

@jousis -> Ωραίο όμως το ποστ, για να μη ξεχνιόμαστε ότι κάνουμε χιούμορ :)

XristinaK

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
φυσικα δεν εγινε το λαικ για να δειξω τη χαρα μου για το μακελλειο στην πολη που αγαπω η σε οποια αλλη..μου αρεσε το οτι ανεβηκε η ειδηση για σχολιασμο..αν εσυ απο αυτο διαλεξες να σχολιασεις το λαικ το δικο μου,προβλημα σου..
Καταλαβαίνω ότι δε σήμαινε πως σου άρεσε η είδηση. Δεν μπορώ να συνηθίσω τη λέξη "like" σε άσχημες ειδήσεις κι ας ξέρω πως σημαίνει: "Ευχαριστούμε για την ενημέρωση". Διαβάζω το προηγούμενο μήνυμά μου και καταλαβαίνω πως ακούστηκε προσβλητικό. Συγνώμη..

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
να σαι καλα,δεν εγινε τιποτα..απλα με ταραξε αρκετα η ειδηση..

chrisbd

Member
Μα τι μ@@@κες είναι ρε παδί μου κάποια κανάλια ..δείχνουν την εν ψυχρώ δολοφονία του αστυνομικού...τι να πώ...

GTS

Member
Ρε GTS κι άλλοι θα τον ψηφίσουμε αλλά τα καραγκιοζιλίκια όταν τα βλέπουμε τα λέμε.
Δε το βρίσκω καθόλου καραγκιοζιλίκι. Συμμετέχει σε μία θρησκευτική γιορτή, τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο. Αν τον δω να φιλάει εικόνες, να σταυροκοπιέται και να προσκυνάει τον Σεραφείμ, τότε ίσως ναι (λέω ίσως γιατί μπορεί να αρχίσει να πιστεύει στ'αλήθεια ο άνθρωπος).

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Ρε GTS κι άλλοι θα τον ψηφίσουμε αλλά τα καραγκιοζιλίκια όταν τα βλέπουμε τα λέμε.
Το ακροδεξιό-φασιστικό τσίρκο της συγκυβέρνησης έχει ρίξει τόσο πολύ τον πήχη που θα κάνουμε τα στραβά μάτια μέχρι να αλληθωρίσουμε (κι ακόμα παραπέρα)... :D

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δε το βρίσκω καθόλου καραγκιοζιλίκι. Συμμετέχει σε μία θρησκευτική γιορτή, τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο. Αν τον δω να φιλάει εικόνες, να σταυροκοπιέται και να προσκυνάει τον Σεραφείμ, τότε ίσως ναι (λέω ίσως γιατί μπορεί να αρχίσει να πιστεύει στ'αλήθεια ο άνθρωπος).
Σου έχει δώσει πολλές φορές ο Μητροπολίτης να πετάξεις ένα άσπρο περιστέρι στα Θεοφάνεια ως απλός συμμετέχων στη φιέστα;

paefstra

Member
Αν τον δω να φιλάει εικόνες, να σταυροκοπιέται και να προσκυνάει τον Σεραφείμ, τότε ίσως ναι (λέω ίσως γιατί μπορεί να αρχίσει να πιστεύει στ'αλήθεια ο άνθρωπος).

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic