jousis
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Όλα
Καταλαβαίνω ότι δε σήμαινε πως σου άρεσε η είδηση. Δεν μπορώ να συνηθίσω τη λέξη "like" σε άσχημες ειδήσεις κι ας ξέρω πως σημαίνει: "Ευχαριστούμε για την ενημέρωση". Διαβάζω το προηγούμενο μήνυμά μου και καταλαβαίνω πως ακούστηκε προσβλητικό. Συγνώμη..φυσικα δεν εγινε το λαικ για να δειξω τη χαρα μου για το μακελλειο στην πολη που αγαπω η σε οποια αλλη..μου αρεσε το οτι ανεβηκε η ειδηση για σχολιασμο..αν εσυ απο αυτο διαλεξες να σχολιασεις το λαικ το δικο μου,προβλημα σου..
Δε το βρίσκω καθόλου καραγκιοζιλίκι. Συμμετέχει σε μία θρησκευτική γιορτή, τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο. Αν τον δω να φιλάει εικόνες, να σταυροκοπιέται και να προσκυνάει τον Σεραφείμ, τότε ίσως ναι (λέω ίσως γιατί μπορεί να αρχίσει να πιστεύει στ'αλήθεια ο άνθρωπος).Ρε GTS κι άλλοι θα τον ψηφίσουμε αλλά τα καραγκιοζιλίκια όταν τα βλέπουμε τα λέμε.
Το ακροδεξιό-φασιστικό τσίρκο της συγκυβέρνησης έχει ρίξει τόσο πολύ τον πήχη που θα κάνουμε τα στραβά μάτια μέχρι να αλληθωρίσουμε (κι ακόμα παραπέρα)...Ρε GTS κι άλλοι θα τον ψηφίσουμε αλλά τα καραγκιοζιλίκια όταν τα βλέπουμε τα λέμε.
Σου έχει δώσει πολλές φορές ο Μητροπολίτης να πετάξεις ένα άσπρο περιστέρι στα Θεοφάνεια ως απλός συμμετέχων στη φιέστα;Δε το βρίσκω καθόλου καραγκιοζιλίκι. Συμμετέχει σε μία θρησκευτική γιορτή, τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο. Αν τον δω να φιλάει εικόνες, να σταυροκοπιέται και να προσκυνάει τον Σεραφείμ, τότε ίσως ναι (λέω ίσως γιατί μπορεί να αρχίσει να πιστεύει στ'αλήθεια ο άνθρωπος).
Αν τον δω να φιλάει εικόνες, να σταυροκοπιέται και να προσκυνάει τον Σεραφείμ, τότε ίσως ναι (λέω ίσως γιατί μπορεί να αρχίσει να πιστεύει στ'αλήθεια ο άνθρωπος).
πόσο λυπάμαι τα χρόνια που πήγαν χαμένα/ πριν να γνωρίσω εσένα