• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v4. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

GTS

Member
Σου έχει δώσει πολλές φορές ο Μητροπολίτης να πετάξεις ένα άσπρο περιστέρι στα Θεοφάνεια ως απλός συμμετέχων στη φιέστα;
Κι επειδή δε το χει δώσει σε μένα τι πάει να πει? Θεσμικός είναι, πήγε σε μια τελετή, θέλει να δείξει ότι σέβεται τη θρησκεία κι ας μην την ασπάζεται....έτσι το βλέπω εγώ, μπορεί να μαι και αθώος αλλά δε θα τον κράξω γι αυτό. Υπάρχουν σοβαρότερα.

chrisbd

Member
Αποκλείεται να είναι χριστιανός, ο χριστιανός;; αν ναι τότε το κάνει απλά γιατί δεν είναι χαζός όταν το 95% του εκλογικού σώματος δηλώνει χριστιανός ορθόδοξος αυτός να δηλώνει ανεξίθρησκος...

GTS

Member
Στη 1η φωτό χαιρετάει τον Πατριάρχη (μάλλον έπρεπε να του πει στοπ, μη με πλησιάζεις). Στη 2η κάνει χειραψία με μοναχό! Αιδώς! Έπρεπε να του ρίξει και καμία. Στη 3η έχει πάει στο Α.Ο. (έγκλημα) και κοιτάζει μια εικόνα. Ανήκουστο.
Βάλτε τίποτα πραγματικά που να χρίζει κραξίματος και θα κράξω πρώτος. Για μένα πιο λαϊκίστικο μου ακούγεται να λέει ότι δε πειράξει άλλο τις συντάξεις, το οποίο είναι σχεδόν αδύνατον.

GTS

Member
«Η σχέση μου με την Εκκλησία είναι πολύ καλή και θα έλεγα ότι στηρίζεται στην ντομπροσύνη, εάν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη. Είμαι άθεος και δεν πιστεύω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σέβομαι τη θρησκεία και κυρίως τους κληρικούς που δίνουν μάχη καθημερινά..."

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2013/08/tsipras-eimai-atheos.html#ixzz3OAFYWAf8

God bless.

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Αμα ειναι να κολλησουμε εκει..την κατσαμε τη βαρκα .

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Με τούτα και μ' εκείνα μίλησε κι ο Καρατζαφέρης για τον Τσίπρα και να τι είπε:
«Τώρα που αντιλήφθηκε τι σημαίνει Ορθοδοξία εγώ δέχομαι και εφόσον το θέλει να είμαι ο ανάδοχος του παιδιού του που δεν το έχει βαφτίσει»
http://www.koutipandoras.gr/article...-thelei-na-ginei-nonos-toy-paidioy-toy-tsipra

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic