• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v4. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

chrisbd

Member
άντε ρε Παπαντρέα μας γκάστρωσες ...πότε θα κάνεις το "νέο" κόμμα ;; πως θα το ονομάσεις;; Θασοκ, Αναγέννηση (οχι Καρδίτσας), Πασοκ upgraded η το πιο πιθανό Πασοκ reloaded οπότε

again....

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
http://www.kathimerini.gr/797937/ar...ada/epeisodiako-symvoylio-sth-nea-filadelfeia

Έτσι κάνουμε ιδιωτικές επενδύσεις στην Ελλάδα: βουτάμε και λίγο από τη δημόσια περιουσία κι αν δεν μας τη δώσουν στέλνουμε τους μπράβους μας. Χρόνια μας πολλά.
Διαφωνει καποιος; Αυτο ειναι το ελλαδισταν.

Δεν χωράει αμφιβολία ότι η ελληνική αστική τάξη, η υποτιθέμενη ελίτ, είναι λούμπεν και στερείται πατριωτισμού. Τυλίγονται τη γαλανόλευκη αλλά με τα λεφτά τους δεν παίζουν. Δεν χρειαζόταν να μας το πουν κατάμουτρα η Λαγκάρντ κι ο Σόιμπλε. Ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΒ, πούλησε τη γαλακτοβιομηχανία του, έστειλε τα λεφτά στην Ελβετία και το παίζει μαικήνας των Τεχνών και των Γραμμάτων. Ο Κόκα Κόλας, έστειλε τα εργοστάσια στη Βουλγαρία και τη φορολογική έδρα στο Λουξεμβούργο εκεί που ο κ. Γιούνκερ φιλοξενεί όλους τους φοροφυγάδες με τιμές αρχηγoύ κράτους και με όλα τα κομφόρ. Ο άλλος μας φόρτωσε το σαπάκι που λέγεται eurobank να το ανακεφαλαιοποιήσουμε αλλά τα λεφτά για να αποκτήσει κοψοχρονιά το Ελληνικό τα βρήκε. Ο τραπεζίτης-περιπτεράς απέκτησε την Αγροτική Τράπεζα κι έγινε συστημικός, κάτι σαν να αγοράζει ο Ατρόμητος τη Manchester United... Ο Κουροπαλάτης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά αποκαλούν δημοσίως “ιτς άδερ” “δολοφόνο”, “έμπορο ηρωίνης” και “λαθρέμπορο” και ουδείς ασχολείται. Η δυναστεία των ορεσίβιων εφοπλιστών και πετρελαιάδων από τη λεβεντογέννα Κρήτη που διαθέτει Ι.Χ. κανάλια, υπουργούς και κόμματα νομίζει ότι θα γίνεται πάντα το δικό της. Ο Μr. Eθνικοί Δρόμοι αποζημιώνεται για διαφυγόντα κέρδη από τα διόδια που δεν έχουν πλέον κίνηση. Κανένας άλλος άνθρωπος που να έχει μαγαζί ή μικρή επιχείρηση δεν αποζημιώθηκε επειδή έπεσε η δουλειά λόγω κρίσης. Τα golden boys που έφαγαν τα λεφτά του κόσμου -250 εκατομμύρια πληρωμένα χαράτσια της ΔΕΗ- με δικηγόρο πριν τον Βορίδη τώρα τον Μπαλτάκο, έκαναν το πάρτι της χρονιάς στη Μύκονο. Χρωστάνε όλοι τα μαλλιοκέφαλά τους στο δημόσιο και δεν πληρώνουν φράγκο γιατί έτσι γουστάρουν. Γι' αυτό δεν χτυπιέται η φοροδιαφυγή, γιατί κυβερνούν οι φοροφυγάδες.
Ο North δεν έχει κάτι να σχολιάσει επ'αυτού? Ή είναι αριστερή προπαγάνδα και αυτά?
Αλλά αυτοί είστε. Αντί να τρέξετε στα σούπερ μάρκετ να αδειάσετε τα ράφια, τώρα που έχουμε γιατί μετά θα γίνουμε Αργεντινή -Κούβα -Β. Κορέα - Βενεζουέλα (και άλλα πολλά), κάθεστε και γράφετε τέτοιες ανακρίβειες για τους ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ!! Ντροπή.

panpan

Member

varioAthens

Member
Οποιος μπορει να βοηθησει μια τεχνολογικα αναλφαβητη πολυ θα το εκτιμησω....
Πρεπει να κανω μια ομαδικη επικοινωνια μεσω skype... Καθοτι δεν εχω ασχοληθει ποτε με το σπορ πειτε μου 2-3 βασικα πραγματα πληζ.....
Ανοιξα λογαριασμο.... μετα τι? Πως γινεται η επικοινωνια?
Επισης, μου ειπαν δεν χρειαζεται καμερα μονο μικροφωνο, με καλυπτει το mac φανταζομαι ετσι? Δεν χρειαζεται να αγορασω ΚΑΙ εξοπλισμο?

Υ.Γ. μη γελασετε πληζ με την ασχετοσυνη μου

chrisbd

Member
αν έχει μικρόφωνο και ηχεία το σύστημά σου μπορείς να επικοινωνήσεις....κάπου (παλιά θυμάμαι) υπήρχε στα εργαλεία μια επιλογή που έκανες τεστ σε μικρόφωνο και ακουστικό.. άμα έχεις το username του άλλου κάνεις κλήση και μιλάς ....έχω κάτι χρόνια να μπω σ΄αυτά αλλά δεν νομίζω να έχουν αλλάξει και πολύ..

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Καλή χρονιά και από εμάς echo. σου εύχομαι να περάσετε υπέροχα.

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Net Neutrality (τιν τουτ; )

Ίσως έρθει μια μέρα που το tripadvisor φορτώνει γρήγορα ενώ το ερασιτεχνικό travelstories μετά βίας ανοίγει τις ώρες αιχμής...ή μήπως όχι;

Σοβαρή επεξήγηση
Χιουμοριστική επεξήγηση
Επεξήγηση για τον @Yorgos

Η FCC το παλεύει (προς ποιά πλευρά δεν είμαστε σίγουροι).
Η σωτήρας της Ευρώπης, δηλώνει ξεκάθαρα την άποψή της.

Σας ακούγεται μακρινό και αδιάφορο, αλλά είναι δίπλα μας και φλέγον.

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εδώ που τα λέμε την εξήγηση για τον @Yorgos την κατάλαβα και εγώ πιο καλά. Είναι φως φανάρι.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic