• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v4. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Αυτά που περιγράφει ο @tripakias μου ακούγονται και εμένα εξωφρενικά, συν ότι αναφέρεται σε χρόνια μεταγενέστερα των δικών μου σχολικών χρόνων. Πολύ χαίρομαι που δεν τα έζησα, δεν ξέρω τι θα έκανα :shock:
Πάντως και εμάς μας βάζανε να κάνουμε διάφορα εθνικοπατριωτικά και ελληνορθόδοξα συνάμα: Έχω πει προσευχή στο γυμνάσιο (μάλιστα και το "πιστεύω" γκρρρρ). Πήγαινε κυκλικά και υποτίθεται ότι την λέγαμε όλοι. Έχω πάει εκκλησιασμό υποχρεωτικό. Έχω απαγγείλει ποιηματάκια για την πατρίδα μου. Ευτυχώς στο λύκειο είχα περισσότερες ευκαιρίες και δυνάμεις να πάω κόντρα σε όλα αυτά. Και η πλειοψηφία των καθηγητών μου είμαι σίγουροι τι ψήφιζε στις εκλογές.
Βρε @emouli, το δικό σας σχολείο δεν ήταν κοντά στο δικό μας; Εκεί τους είχαν εξορίσει όλους τους "προοδευτικούς" καθηγητές οι "μαύροι" οι δικοί μας;

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
κάποιοι έχουν να πουν και όμορφα πράγματα
Σαφως και καποιοι λεν ομορφα πραγματα. Αυτοι ομως δεν μιλουν για λογαριασμο τους (δεν ισχυριζονται πως αυτα που λεν ειναι λογια του θεου ή τα επιβαλει η θρησκεια και τετοιες μαλακιες) και με την ιδια αγαπη για ολους τους ανθρωπους (ανεξαρτητα απο θρησκεια και εθνικοτητα).

Τα ωραιοτερα λογια (συμβουλες και κυριως ευχες) σε νιοπαντρους τα εχω ακουσει απο παπα. Ξεχειλιζε απο αγαπη ομως ο ανθρωπος, εκανε μπαμ. Θυμαμαι πως ο λογος του ηταν αυτος που ειχε κλεψει την παρασταση στο γαμο. Κανεις δεν σχολιαζε τη νυφη (οπως γινεται συνηθως) αλλα ολοι συζητουσαν για την ευαισθησια και την ανθρωπια του. Ο παπας αυτος ηταν ο Χρηστος Μητσιος ή γνωστοτερος σε ολους ως παπα-ΠΑΟΚ.

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Βρε @emouli, το δικό σας σχολείο δεν ήταν κοντά στο δικό μας; Εκεί τους είχαν εξορίσει όλους τους "προοδευτικούς" καθηγητές οι "μαύροι" οι δικοί μας;
Δεν τους θεωρούσα καθόλου προοδευτικούς τότε. Χρόνια αργότερα που έπιανα κουβέντα με συνομήλικούς μου από άλλες περιοχές (όπως σήμερα καλή ώρα) και άκουγα διάφορα ακατανόητα σε σχέση με τα σχολεία τους (όπως σήμερα καλή ώρα), κατάλαβα πως ήμασταν σχετικά χαλαρά και πως υπήρχε μάλιστα κι ένα πολιτιστικό επίπεδο (που τότε το θεωρούσα δεδομένο). Θυμάμαι στις εθνικές γιορτές που κάναμε στο Λύκειο συμμετείχε μια σχολική μπάντα (κομπλέ με κρουστά, πλήκτρα, έγχορδα κι απ' όλα) από μαθητές και παιζόντουσαν τραγούδια των Θεοδωράκη, Λοϊζο, Χατζιδάκι κλπ. Στη γιορτή του Πολυτεχνείου δε, η επιμέλεια της οποίας πέρναγε αποκλειστικά από τα χέρια των μαθητών, γινόταν κόλαση! Τελείως ροκ κατάσταση!

GTS

Member
Εεε,ημουν μελος σε συγκροτημα που στη γιορτη της 17Ν στο σχολειο παιζαμε αποκλειστικα τετοια τραγουδια. Και μετα τη γιορτη Aces High:D
Και μας αφηναν να κανουμε καιρο προβες για τη γιορτη. Α ρε Χολαργαρα προοδευτικουρα!!!

varioAthens

Member
Δεν ξερω σε τι σχολεια πηγατε εσεις αλλα εμεις ειχαμε μια θρησκευτικου κ γ@μ& τα παιδια. Ειχε ενα μαλλι ξανθο μεχρι τον πωπω, 15 τρυπες στ'αυτια, μας ελεγε ποσο σημαντικη ειναι η αντισυλληψη, ανελαβε να μιλησει στους γονεις μιας κοπελας που της ετυχε ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη και οταν πηγαμε 5ημερη μας αφησε να γινουμε γκολ απο το πιοτι αλλα μας προσεχε κιολας να μην κανουμε ακατανομαστες πραξεις :p

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
οταν πηγαμε 5ημερη μας αφησε να γινουμε γκολ απο το πιοτι αλλα μας προσεχε κιολας να μην κανουμε ακατανομαστες πραξεις :p
Τι εννοεις μπανιστηρτζου; Ερχοταν στα δωματια να παρει ματι;

varioAthens

Member
Χαχα οχι καλε... Ειχε τα ματια της 14 να μην εξαφανιστουν εκτος του club
οι επιρρεπεις στην ακολασια παρεα με παιδια απο αλλα σχολεια...καταλαβαινεις φανταζομαι... ;)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Παντως ρε vario σε φανταζομαι στην 5ημερη εκει που ειστε drunk κι ο καθενας μπουκαρει σ' οποιο δωματιο του κατσει, οποιος ερχεται στο δικο σου να τον βαζεις πρωτα να βγαζει τα παπουτσια του και να βαζει τις μπουρνουζε παντοφλες του ξενοδοχειου. Αφου πρωτα φυσικα τον εχεις βοηθησει να βγαλει τ' αντερα του για να μην γινει καμμια στραβη και σου λερωσει τα σεντονια.

varioAthens

Member
Παντως ρε vario σε φανταζομαι στην 5ημερη εκει που ειστε drunk κι ο καθενας μπουκαρει σ' οποιο δωματιο του κατσει, οποιος ερχεται στο δικο σου να τον βαζεις πρωτα να βγαζει τα παπουτσια του και να βαζει τις μπουρνουζε παντοφλες του ξενοδοχειου. Αφου πρωτα φυσικα τον εχεις βοηθησει να βγαλει τ' αντερα του για να μην γινει καμμια στραβη και σου λερωσει τα σεντονια.
1ον δεν υπηρχε πορτα στο δωματιο μου γιατι την ειχα κλωτσησει και ειχε φυγει απο τους μεντεσεδες (τρομερη πχοιοτητα)
2ον δεν ημουν τοτε μανιακη με την καθαριοτητα

και 3ον ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΣ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ??

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Εγω με τετοιες ιδεες γαλουχηθηκα. Αν πας για ενα καφε χειμωνα στη Βαλτα που λεει η Φενια και πιασεις πολιτικη κουβεντα (ή βρεθεις ως ακροατης) θα φριξεις με αυτα που θα ακουσεις.
αμα σας πεφτει μακρυα , ελάτε στη Λακωνία !

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος