Υπάρχει πιθανότητα να έκανε το τέστ άνδρας και να τον έλεγαν Βεατρίκη,Αμαλιάδα,Τιτίκα;Περίεργο που οι τέσσερις πρώτοι χρήστες που έσπευσαν να αποκαλύψουν την ηλικία τους ήταν γυναίκες !
Γιατι οχι;Υπάρχει πιθανότητα να έκανε το τέστ άνδρας και να τον έλεγαν Βεατρίκη,Αμαλιάδα,Τιτίκα;
αχ δεν προσέχεις.!!!!Γιατι οχι;
Την Κυριακή δεν έχει χασάπικο, κάνω μάνι-πένιΚάθε μέρα στο χασάπικο,φουλ κοτσομπολιό.
Αν μπεις στο προφίλ μου έχω την ηλικία μου.Δεν περίμενα το Άρλεκιν.4-0 μας έχουν μέχρι στιγμής.
Ο χαρτοκόπτης της ηδονής !!!!! αν το διάβασε κάποιος ας μας πει γιατί θα μείνω με την απορία..."Τριαντάφυλλα με χρυσελεφάντινα ροδοπέταλα"
Ροζαντζέλικα Τσαμπούνα Ντελεαλίτι
Και μιας και μιλάμε για πρωτότυπους τίτλους ελληνικών βιβλίων, δείτε πιο βραβεύτηκε για το 2014 μετά από ψηφοφορία.
http://www.somuchreading.com/vravio...ou-ellinikis-logotechnias-2014-i-fasi-ton-16/
Δε κέρδισε ο χαρτοκόπτης της ηδονής! Στον τελικό πήγαν οι "Τηγανητές γοργόνες" και "οι τελευταίοι φανατικοί της στρωματσάδας" και κέρδισε το πρώτο!Ο χαρτοκόπτης της ηδονής !!!!! αν το διάβασε κάποιος ας μας πει γιατί θα μείνω με την απορία...
Καλά σοβαρολογούμε?Τι αδικία είναι αυτή. Έπρεπε να νικήσει το εξαιρετικόΔε κέρδισε ο χαρτοκόπτης της ηδονής! Στον τελικό πήγαν οι "Τηγανητές γοργόνες" και "οι τελευταίοι φανατικοί της στρωματσάδας" και κέρδισε το πρώτο!