• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v4. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

paefstra

Member
Συνοψίζονται στο πρόσωπο του κυρίου, @jousis
«Έχω δει τη θαυματουργική δράση των λειψάνων, είμαι κατά της καύσης γιατί δεν θα έχουμε λείψανα.»
(Μιχελογιαννάκης, βουλευτής κυβερνώντος κόμματος)

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Toυ Αύγουστου Κορτώ

Από τη φτιαξιά μου, είμαι άνθρωπος εξαιρετικά αδύναμος και λιπόψυχος. Καίτοι αγνωστικιστής, είμαι βέβαιος πως έτσι κι αρρώσταινα από την 'κακιά αρρώστια' (φράση που πρέπει να διεκδικεί παγκόσμιο βραβείο ηλιθιότητας - λες και υπάρχουν καλές αρρώστιες) κι έχανα κάθε ελπίδα αξιοπρεπούς επιβίωσης, θα αρπαζόμουν απ' οτιδήποτε μπορούσε να μου προσφέρει έστω κι ένα ψήγμα παρηγοριάς. Και πολύ πιθανόν να έκανα το νεκροκρέβατό μου τέμπλο, και δίπλα στον ορό με τα οπιοειδή να κρέμαγα θυμιατήρι που να έκαιγε μονίμως. Και θα ήμουν, θεωρώ, δικαιολογημένος: άπαξ και βρεθείς στις εσχατιές της απόγνωσης, και στο ιπτάμενο μακαρονοτέρας να πιστέψεις, ανθρώπινο είναι. Το απάνθρωπο θα ήταν αν όλο αυτό το χαρμόσυνο θεοτικό πακετάκι μου το πουλούσε κάποιος σε θέση ισχύος, για να αποκομίσει φράγκα ή εντυπώσεις. Γι' αυτό και με θλίβει το όλο αίσχος με τα λείψανα στο αντικαρκινικό νοσοκομείο. Εκλιπαρώ τους λιγοστούς εχέφρονες να καταδικάσουν απερίφραστα το τραγικό αυτό παιχνίδι με την οδύνη ασθενών και οικείων. Αν δεν μπορείς να σεβαστείς - και άρα να κατανοήσεις - τον πόνο του ανθρώπου που δεν έχει πλέον άλλο αποκούμπι απ' τον ανορθολογισμό και τη μαγική σκέψη, λεκιάζεις την ανθρωπότητα όλη, τη βαραίνεις, τη σκοτεινιάζεις.

karfitsa

Member
Μηπως επρεπε να πανε την Αγ.Βαρβαρα κατα Μαξιμου μερια;....πιο χρησιμη θα ηταν ...

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Εκτροχιασμός τρένου με νεκρούς και τραυματίες στη Φιλαδέλφεια

Επιβατικό τρένο στο οποίο επέβαιναν περισσότεροι από 200 επιβάτες εκτροχιάστηκε το βράδυ της Τρίτης (ώρα ΗΠΑ) στη βόρεια Φιλαδέλφεια, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον πέντε άνθρωποι και να τραυματιστούν περισσότεροι από 50. Κάποιοι από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

http://tvxs.gr/news/kosmos/ektroxiasmos-trenoy-me-nekroys-kai-traymaties-sti-filadelfeia-fotobinteo

karfitsa

Member
"Μυρωδατες μασχαλες στο περιβολι του ερωτα"
Βαντενμπεργκ Μπαορδα Μαρτινικη....
....την επιτυχια την εχω στο τσεπακι :bleh::bleh:

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
"Καβαλάρηδες στο τρένο για Βλαδιβοστόκ'
της Αμαλιάδας Γαλότσα-Βάντερμπεργκ
(φάτε τη σκόνη μου, Τζέσσικα και Μαρτινίκη! :bleh:)

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Άντε ρε γατάκια! Ορίστε το βιβλίο που θα στοιχειώσει το καλοκαίρι σας: "Ερεθισμένοι στα αλώνια", από την μία και μοναδική Κασσιόπη Καράφλα-Δελαγραμμάτικα! Κυρίες μου, ξεχάστε το Πούλιτζερ είναι καπαρωμένο.

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Περίεργο που οι τέσσερις πρώτοι χρήστες που έσπευσαν να αποκαλύψουν την ηλικία τους ήταν γυναίκες !
:haha:

jimp

Member
Περίεργο που οι τέσσερις πρώτοι χρήστες που έσπευσαν να αποκαλύψουν την ηλικία τους ήταν γυναίκες !
Μα πόσο κουτσομπόλης αυτός ο @jousis! Εγώ κορίτσια να ξέρετε ούτε στιγμή δεν μου πέρασε απ΄το μυαλό να κοιτάξω ηλικία.

karfitsa

Member
Εμεις κυριε jousis,δεν εχουμε να κρυψουμε κατι,γι αυτο και το λεμε....οχι σαν κατι αλλους εδω μεσα...:bleh:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic