North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
Επειδή εγώ είμαι από χωριό και δε καταλαβαίνω, ο Μπόμπολας πριν αρχίσει τις δοσοληψίες με το κράτος, Μπαρμπα Μήτσος δεν ήτανε; Τώρα που έγινε φραγκάτος, οι εταιρίες του είναι ανωτέρου επιπέδου;Σωστα. Να χρηματοδοτησει το μπαρμπα Μητσο να φερει τις ελληνικες, να διορισει κ τα ανηψια του μονιμους δημοσιους υπαλληλους. Η καλυτερα να μη χρηματοδοτησει κανενα. Ακου εκει επενδυσεις.θα τα καταφερουμε μονοι μας.
Αλλάχ ή μήπως Skygreece ου ακμπαρ, λέμε τώρα αν και όταν;Ρε σεις panpan και jimp τωρα σας πήρα χαμπάρι
Εχω θολώσει απο τη δουλεια μπρε και δε βλέπω μπροστά μου μάλλον
Θα ανακαμψω
Οσο για την NY ... Αλλαχ ου ακμπαρ
Ανωτέρου επιπέδου είναι οι συμφωνίες που κάνει με το κράτος.Επειδή εγώ είμαι από χωριό και δε καταλαβαίνω, ο Μπόμπολας πριν αρχίσει τις δοσοληψίες με το κράτος, Μπαρμπα Μήτσος δεν ήτανε; Τώρα που έγινε φραγκάτος, οι εταιρίες του είναι ανωτέρου επιπέδου;
Βρε τι κάνουν οι δύο βαλίτσες...Πφφφ αλλαχ ου ακμπαρ γιατι την εταιρεία δεν την αλλάζω .
Turk Hava Yollari φορεβα
Ανωτέρου επιπέδου είναι οι συμφωνίες που έχει κάνει το κράτος με κάθε ιδιώτη που παράγει ρεύμα από ΑΠΕ και του αγοράζει το ρεύμα ακριβότερα από ότι το πληρώνεται.Ανωτέρου επιπέδου είναι οι συμφωνίες που κάνει με το κράτος.
Να τη χαιρεσαι. Στην κατηγορια τους προτιμω εμιρηδες. Για ΗΠΑ εκαστος με τα γουστα του. Αλλος φερετζε, μαστιχα και χαλβα κι αλλος αρμανι, σεμιφρεντο κ τιραμισου..Πφφφ αλλαχ ου ακμπαρ γιατι την εταιρεία δεν την αλλάζω .
Turk Hava Yollari φορεβα
Τι καταντια να υπερασπιζομαστε τις κομπινες του Μπομπολα επειδη δεν θελουμε να πιστεψουμε πως μπορει να υπαρχει και μια υγιεις λυση... Οτι στην κατασταση που βρισκεται η χωρα, οι μονοι επενδυτες μοιαζουν να ειναι ο Μπομπολας κι ο μπαρμπα Μητσος δεν πρεπει να της αφηνει κανενα περιθωριο για αναπτυξη. Τραγικη η κατασταση, τραγικοι οι πολιτικοι ακομη πιο τραγικοι εμεις...Σωστα. Να χρηματοδοτησει το μπαρμπα Μητσο να φερει τις ελληνικες, να διορισει κ τα ανηψια του μονιμους δημοσιους υπαλληλους. Η καλυτερα να μη χρηματοδοτησει κανενα. Ακου εκει επενδυσεις.θα τα καταφερουμε μονοι μας.
εσυ τι Amaro επινες ειπαμε? Caltanisetta αυστηρα να γραφει πανω κοιτα.Τι καταντια να υπερασπιζομαστε τις κομπινες του Μπομπολα επειδη δεν θελουμε να πιστεψουμε πως μπορει να υπαρχει και μια υγιεις λυση... Οτι στην κατασταση που βρισκεται η χωρα, οι μονοι επενδυτες μοιαζουν να ειναι ο Μπομπολας κι ο μπαρμπα Μητσος δεν πρεπει να της αφηνει κανενα περιθωριο για αναπτυξη. Τραγικη η κατασταση, τραγικοι οι πολιτικοι ακομη πιο τραγικοι εμεις...
Έχεις μείνει πολυ πίσω ... Ετσι λέμε τις 3 επιλογές στο μενου και τον σεφ που σε αποχαιρετά χαρούμενος οταν βγαίνεις απο το αεροσκάφος ; Μη μιλήσω για το IFE στο οποίο παίρνει 10αρια σε όλα τα σημείαΝα τη χαιρεσαι. Στην κατηγορια τους προτιμω εμιρηδες. Για ΗΠΑ εκαστος με τα γουστα του. Αλλος φερετζε, μαστιχα και χαλβα κι αλλος αρμανι, σεμιφρεντο κ τιραμισου..