• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v3. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Τι θα κανουν οι εθελοντες για τον εξιδανικευμενο ερωτα?....:rolleyes:
(από την ιστοσελίδα που παρατίθεται...)
"θα συστρατευθούν ... σε μια προσπάθεια αποκατάστασης της αλήθειας του Έρωτα και της ζωής..."

Βοηθάει επίσης και αυτό:
Περί Αυνανισμού

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
(από την ιστοσελίδα που παρατίθεται...)
"θα συστρατευθούν ... σε μια προσπάθεια αποκατάστασης της αλήθειας του Έρωτα και της ζωής..."

Βοηθάει επίσης και αυτό:
Περί Αυνανισμού
τα έχω δει αυτά σε χαρτάκια τύπου αφισάκια κολλημένα κοντά στον λευκό πύργο
στο τσακ ήμουν να γίνω εθελόντρια:haha::haha:

ένα άλλο θέμα τώρα,τί γνώμη έχετε για το couchsurfing?

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
τα έχω δει αυτά σε χαρτάκια τύπου αφισάκια κολλημένα κοντά στον λευκό πύργο
στο τσακ ήμουν να γίνω εθελόντρια:haha::haha:

ένα άλλο θέμα τώρα,τί γνώμη έχετε για το couch surfing?
Κι εγώ το αφισσάκι είδα κι έψαξα για το σάιτ. :)
Όσο για το couch surfing, αν ρωτάς εμένα, δεν είναι ... της ηλικίας μου! :bleh:

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
ένα άλλο θέμα τώρα,τί γνώμη έχετε για το couchsurfing?
Προσωπική άποψη ούτε εγώ έχω... τώρα πια αν κοιμηθώ σε καναπέ την άλλη μέρα χρειάζομαι αλφάδι να ισιώσω...:p

Έχει όμως γράψει κάποια πράγματα ο @ThanasisU2 εδώ ρίξε μια ματιά και ρώτα εκεί ο,τι απορίες έχεις.
http://www.travelstories.gr/community/threads/Πρότυπο-couchsurfing.43922/

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Προσωπική άποψη ούτε εγώ έχω... τώρα πια αν κοιμηθώ σε καναπέ την άλλη μέρα χρειάζομαι αλφάδι να ισιώσω...:p

Έχει όμως γράψει κάποια πράγματα ο @ThanasisU2 εδώ ρίξε μια ματιά και ρώτα εκεί ο,τι απορίες έχεις.
http://www.travelstories.gr/community/threads/Πρότυπο-couchsurfing.43922/
δεν έχει να κάνει μόνο με την ηλικία το πιάσιμο
αν και είμαι (σχεδόν) 22 και κοιμάμαι μετα χαράς(;) σε καναπέδες,πατώματα,θέσεις λεωφορείων κλπ κλπ,άμα ο καιρός χαλάσει και κοιμηθώ και κάπου όχι πολύ ανατομικά,μπορώ να ξυπνήσω και να νομίζω ότι έχω παραλύσει
έχω 2 χρόνια account στο cs και δεν έτυχε να φιλοξενήσω ή να φιλοξενηθώ ποτέ
τώρα όμως που θα μείνω μια μέρα στη Ρώμη,έστειλα open invitation αν θέλει κανείς να βγούμε για καμιά μπύρα το βράδυ και πήρα 9 μηνύματα,όλα από άντρες και αρκετά του στυλ"έχω και μηχανή/μηχανάκι,άμα θες σε πάω μια βόλτα" και μερικοί από αυτούς ήθελαν να φιλοξενήσουν/φιλοξενηθούν από γυναίκες μόνο,ε,και απογοητεύτηκα κάπως...

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
τώρα όμως που θα μείνω μια μέρα στη Ρώμη,έστειλα open invitation αν θέλει κανείς να βγούμε για καμιά μπύρα το βράδυ και πήρα 9 μηνύματα,όλα από άντρες και αρκετά του στυλ"έχω και μηχανή/μηχανάκι,άμα θες σε πάω μια βόλτα" και μερικοί από αυτούς ήθελαν να φιλοξενήσουν/φιλοξενηθούν από γυναίκες μόνο,ε,και απογοητεύτηκα κάπως...
Ε εντάξει κι εσύ τι περίμενες; Οι Ιταλοί είναι γνωστοί πέφτουλες...πραγματικά οι χειρότεροι που έχω γνωρίσει ποτέ...με τραγικές ατάκες...(νομίζω άναψα αρκετές φωτιές σταματώ εδώ)...:p:p:p

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
καλά ναι σίγουρα,αλλά ήλπιζα βρε παιδάκι μου
η ελπίδα πεθαίνει τελευταία:bleh:

interted

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Well, αν το δούμε δημογραφικά, η πλειοψηφία του κόσμου στο cs είναι 19-23 αλλά υπάρχει και κόσμος όλων των ηλικιών και όλων των ειδών (βέβαια έχει διαπιστωθεί μια τάση να προσελκύει περισσότερο άτομα ...σοσιαλιστικών πεπειθήσεων, όπου συναντάς περισσότερο ιδεές περί sharing, ισότητας κτλ., αλλά στις μέρες μας αυτά δεν παίζουν πολύ ρόλο πιστεύω.) Μέχρι στιγμής έχω δεχτεί δεκάδες μηνύματα από ατομα >50 και αρκετά άνω των 60, ζευγάρια, ακόμα και ολόκληρες οικογένειες με μικρά παιδιά.
Η μειοψηφία είναι άτομα που θέλουν να ταξιδέψουν όσο πιο πολύ με όσο πιο λίγα λεφτά (πχ. μου έτυχες μια οικογένια Ινδων που ήθελε να γυρίσει τον κόσμο) αλλά οι πιο πολλοί είναι άτομα που θέλουν να έχουν μια ντόπια συμβουλή, μεγαλύτερη οικιότητα με το μέρος, δεν γουστάρουν τα απρόσωπα ξενοδοχεία, δεν έχουν πολύ χρόνο να ψαχτούν από μόνοι τους ή απλά βαριούνται. Μερικοί επίσης ψάχνουν το "εύκολο" σεξ. Το ρίσκο υπάρχει αλλά είναι σχετικά μικρό αν κάνεις καλό filtering των ατόμων και αν έχεις κάποιες δικλείδες ασφαλείας (πχ. δεν αφήνεις κόσμο μόνο στο σπίτι κτλ.)

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Οι Ιταλοί είναι γνωστοί πέφτουλες...πραγματικά οι χειρότεροι που έχω γνωρίσει ποτέ...με τραγικές ατάκες...
ε για πες καμμία!...
παράξενο παντως..μια και εχουν να αντιμετωπισουν τις ιταλίδες, τις ωραιοτερες μακραν γυναικες του πλανητη..και εξυπνοτερες..και κομψοτερες.:D

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic