Kanel28
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- Εδιμβούργο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Χμ πολύ ενδιαφέρον. Τα φιλιά μου δώστουςΚι επειδή το τερμάτισα πιστεύω, σταματώ εδώ με τους Ιταλούς γιατί έχω ραντεβού με κάτι Κουβανούς...
Χμ πολύ ενδιαφέρον. Τα φιλιά μου δώστουςΚι επειδή το τερμάτισα πιστεύω, σταματώ εδώ με τους Ιταλούς γιατί έχω ραντεβού με κάτι Κουβανούς...
Νταξει είναι λίγο σιτεμένοι...Χμ πολύ ενδιαφέρον. Τα φιλιά μου δώστους
Χαχα ναι, αλλά θα είναι έμπειροι (πολύ κλισέ)Νταξει είναι λίγο σιτεμένοι...
Τι να τα κανει αυτα ο λαος(ο ιταλικος και οχι μονο); Εικονα θελει και ολα τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες.το like καταλάθος πατήθηκε
τί έχω;
0.νιάτα και τσαχπινιά
1.ομορφιά και χάρη
2.φλογερό ταμπεραμέντο
3.indigo αύρα
4.ευφράδεια λόγου
και να τρέχει η λίστα
Βάλε εσύ πρώτα μια φώτο και μετά θα βάλουν και οι groupies σου!Τι να τα κανει αυτα ο λαος(ο ιταλικος και οχι μονο); Εικονα θελει και ολα τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες.
Πιστεψε με δεν το θελεις. Ειναι κριμα να χαλασεις τη σχεση σου για χαρη μου!!Βάλε εσύ πρώτα μια φώτο και μετά θα βάλουν και οι groupies σου!
ΧΑΧΑ σε πάω για έναν ακόμη λόγο! Για τη μετριοφροσύνη σου!Πιστεψε με δεν το θελεις. Ειναι κριμα να χαλασεις τη σχεση σου για χαρη μου!!
Εγω δεν θα αναγκαζα ποτε καμια να χαλασει τη σχεση της για χαρη μου. Ειμαι δεκτικος σε παραλληλες σχεσεις. Αρκει να παιρνονται προφυλαξεις.Tripakias 2
Eσύ είσαι ο ορίτζιναλ.Εγω δεν θα αναγκαζα ποτε καμια να χαλασει τη σχεση της για χαρη μου.