• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v3. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

jimp

Member
το like καταλάθος πατήθηκε:rolleyes-80:
τί έχω;
0.νιάτα και τσαχπινιά
1.ομορφιά και χάρη
2.φλογερό ταμπεραμέντο
3.indigo αύρα
4.ευφράδεια λόγου
και να τρέχει η λίστα:haha:
Τι να τα κανει αυτα ο λαος(ο ιταλικος και οχι μονο); Εικονα θελει και ολα τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες.

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τι να τα κανει αυτα ο λαος(ο ιταλικος και οχι μονο); Εικονα θελει και ολα τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες.
Βάλε εσύ πρώτα μια φώτο και μετά θα βάλουν και οι groupies σου! :p

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εγω δεν θα αναγκαζα ποτε καμια να χαλασει τη σχεση της για χαρη μου. Ειμαι δεκτικος σε παραλληλες σχεσεις. Αρκει να παιρνονται προφυλαξεις.

Οσο για τις Ιταλιδες, τοσο ωραιες που οι αγγλοσαξωνες μεταξυ αλλων λενε ανεκδοτα γι αυτες του τυπου

If Tarzan and Jane were Italian, what would Cheetah be?

The least hairy of the three.

chrisbd

Member
Βίντεο: Λευκός ρατσιστής κάνει τεστ DNA και μαθαίνει ότι είναι κατά 14% Αφρικανός...

Λευκός ρατσιστής έμαθε άσχημα νέα ζωντανά σε εκπομπή. Έμαθε, μέσω εξέτασης DNA, ότι είναι κατά 14% Αφρικανός (Vid)

Ένας λευκός ρατσιστής που έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα θύλακα λευκών στο Leith της Βόρειας Ντακότα υποβλήθηκε σε τεστ DNA ώστε να αποδείξει ότι είναι 100% λευκός.

Ο λόγος για τον 61χρονο Craig Cobb ο οποίος έλαβε τα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια τοκ σόου "Trisha Goddard".

Ο 61χρονος δέχθηκε οικειοθελώς (ίσως για να στηρίζει με επιστημονικά στοιχεία τις θεωρίες του περί ανωτερότητας της λευκής φυλής) να υποβληθεί σε εξέταση DNA, τα αποτελέσματα της οποίας έλαβε ζωντανά κατά τη διάρκεια του σόου.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι είναι κατά 14% υποσαχάριος Αφρικανός, εξέλιξη που όπως μπορείτε να δείτε και στο παραπάνω βίντεο δεν του άρεσε και πολύ

Στο άκουσμα των αποτελεσμάτων το κοινό ξέσπασε σε ζητωκραυγές και γέλια.

http://news247.gr/eidiseis/kosmos/v...thainei_oti_einai_kata_14_mauros.2500520.html

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic